Marc Julià anima el bon aficionat a l’hoquei a viure la final de la Supercopa

Marc Julià anima el bon aficionat a l’hoquei a viure la final de la Supercopa

Diumenge, a les 17.15 hores, el Barça de Gaby Cairo es juga el primer títol L’anada de la Supercopa d’Espanya es jugarà divendres a les 21.00 hores a Sant Sadurní

Un Barça-Noia per començar és un plat fort, un bon partit d’hoquei per decidir el primer títol oficial de la temporada. Els blaugranes aspiren a començar la temporada 2012/13 de la mateixa manera que ho va fer en l’exercici anterior.

A l’equip que entrena per segona temporada Gaby Cairo ja hi és a ple dret Marc Julià. El jove de 18 anys ja té fitxa del primer equip i fins i tot dorsal, el '15'. I és que el davanter blaugrana és un dels joves que cal seguir aquesta temporada. Ja va destacar en els minutets que va tenir l’any passat i aquest segur que no en serà una excepció.

Un Barça-Noia per començar

Aquest divendres a les 21.00 hores el FC Barcelona es jugarà el primer títol oficial de la temporada. Disputarà la final d'anada de la Supercopa d’Espanya davant d’un sempre complicat Noia Freixenet. Marc Julià espera treure un bon resultat a l’Ateneu i decidir el títol al Palau: “Un Barça-Noia és un partit cent per cent recomanable. És un partit que ens podria permetre guanyar un títol i a més a casa amb la nostra gent. La temporada passada ja vam guanyar la Lliga al Palau i va ser una experiència magnífica. Animo a tothom que vingui a veure’ns perquè segur que nosaltres respondrem”.

“Un somni fet realitat”

El fet de sentir-se ja jugador del primer equip –la temporada passada va arribar a jugar partits amb el juvenil, el júnior i el segon equip- és un pas endavant per a un jove jugador que apunta alt, però que té els peus a terra: “És un somni fet realitat. Poder formar part del primer equip d’hoquei del Barça i a sobre poder tenir un dorsal propi, vaja… és impressionant. A nivell personal, però, no m’he marcat cap objectiu. Per mi el més important és el treball en equip per damunt del que pugui fer o aconseguir a nivell individual”.

Sensacions estranyes sense Borregán ni Barroso

De tots és sabut que un dels referents que ha tingut Marc Julià en la seva etapa formativa ha estat Beto Borregán, amb qui va tenir la fortuna de coincidir la temporada passada al vestidor, als entrenaments i en alguns partits. El jove format al planter blaugrana trobarà a faltar l’excapità, així com el seu gran amic Xavi Barroso: “Sempre que encares una nova temporada ho fas amb molta il·lusió, però el cert és que aquest any es fa estrany entrar al vestidor i no trobar-te en Beto Borregán o en Xavi Barroso. Un era un referent per a mi i l’altre un gran amic. Malgrat això, esperem que aquest exercici sigui millor que l’anterior”.

Borregán tenia un aire diferent als altres. No parlo de xuleria ni de prepotència. Tenia el que fa diferent un gran jugador de la resta. En els grans moments ell sabia que havia de prendre la responsabilitat i ho feia. Als entrenaments es vam fer un fart de veure la seva qualitat”, explica el dorsal ‘15’ del primer equip del FC Barcelona.

Miras, el nou

“En Sergi Miras és un gran fitxatge. És un defensor amb força tècnica i, a més, el fet de ser alt i de tenir els braços molt llargs el fa ser un home difícil de superar. També té un fort xut i això ens anirà molt bé”, així defineix Julià l’únic fitxatge del FC Barcelona aquesta temporada 2012/13.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut