L’ICG Software Lleida, revelació del Campionat, visita el Palau dissabte

L’ICG Software Lleida, revelació del Campionat, visita el Palau dissabte

Els de la capital del Segrià són sisens a només quatre punts del tercer Luis Rodero, amb 20 gols, és el seu pitxitxi El seu buc insígnia és el vetarà i exblaugrana David Busquets

L’ICG Software Lleida, sempre conegut com el mític Lleida Llista Blava, és el proper rival del FC Barcelona a l’OK Lliga. Serà el segon partit consecutiu que els de Cairo juguin a l’OK Lliga després de l’ensopegada de la setmana anterior davant l’Igualada HC (5-6). El matx davant una de les grans sensacions de la temporada al Campionat serà complicat de valent, ja que els de la capital del Segrià trenen molt poc a perdre en la seva visita a un Palau Blaugrana que no trepitjaven des de la temporada 2009/10.

El que aquest diumenge seran visitants al Palau han guanyat set partits, n’han empatat tres i n’han perdut cinc dels 15 jugats fins ara. A més, han marcat 54 gols a favor i n’han rebut 51. El seu màxim golejador és Lluis Rodero, de 32 anys, que ja porta 20 gols marcats aquesta temporada a l’OK Lliga. El segueixen, bastant lluny, Carlos Trilla, amb 10, i Daniel López, exjugador del CP Calafell, amb 9.

Classificats per la Copa del Rei

El primer i principal objectiu d’aquest equip que la temporada passada jugava a Primera Nacional era mantenir-se a la màxima divisió de l’hoquei rodat estatal, però a mesura que han anat passant les jornades, l’ICG Software Lleida ha anat creixent en el seu joc, malgrat l’important contratemps que va suposar perdre el seu buc insígnia, el veterà i exblaugrana David Busquets, per culpa d’una pericarditis.

A mesura que anaven passant les jornades, però, es va anar veient que l’equip que entrena Albert Folguera, excapità d’aquell mític Igualada que ho va guanyar tot de la mà del seu germà Carles –després blaugrana i ara tècnic de porters i responsable de La Masia -, Gabaldón, Benito o Carda..., anava fent-se un forat entre els millors de la categoria. El punt màxim va arribar amb la classificació matemàtica per a la propera edició de la Copa del Rei que es disputarà a Oviedo entre finals de febrer i principis de Març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut