L’hoquei patins jugarà sis partits amistosos a l’Argentina

L’hoquei patins jugarà sis partits amistosos a l’Argentina

Seguint amb la pretemporada, i en la que és la seva segona setmana d’activitat, el conjunt dirigit per Gaby Cairo ha viatjat fins a l’Argentina, on té previst disputar un total de sis amistosos, tots ells a la localitat de Mendoza

L’equip d’hoquei patins del FC Barcelona ha arribat aquest dimarts a l’Argentina, concretament fins a la localitat de Mendoza, on té previst prosseguir amb el treball de pretemporada. D’aquesta manera, la plantilla ha viatjat primerament fins a Buenos Aires i, un cop allà, s’ha traslladat en un altre vol fins a Mendoza, on s’hi estarà fins el proper dilluns.

Coincideixen amb Messi a l’avió

No han viatjat Marc Gual ni Sergio Fernández, per estar tots dos amb la selecció espanyola absoluta preparant l’Europeu. En el lloc del segon hi ha viatjat Carlos García, del planter. Curiosament, en el mateix vol hi havia Leo Messi, que s’ha de concentrar amb la selecció Argentina de cara al partit que disputarà aquest divendres davant de la de Paraguai a Còrdoba.

Partit només arribar

El Barça d’hoquei patins té previst disputar, d’aquí al pròxim dilluns, un total de sis partits amistosos, tots ells a Mendoza. L’activitat de la plantilla serà intensa des del primer minut. I és que el primer partit tindrà lloc aquest mateix dimarts, a partir de les 21.30 h –hora local-, i consistirà en un duel de tres parts de quinze minuts davant tres combinats diferents de jugadors locals. Serà un amistós que servirà per inaugurar un pavelló amb capacitat per a 6.000 persones.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut