fcb.portal.reset.password

Foto oficial FCB temporada 2012/13 / FOTO - FCB

La secció d’hoquei patins del Barça ha tancat aquest migdia les fotos oficials de les seccions professionals de la temporada 2012/13 i ho ha fet minuts després que els Dallas Mavericks fessin un clínic davant 60 nens i nenes de la Fundació del FC Barcelona.

Els jugadors barcelonistes, que han pogut veure algunes de les estrelles del conjunt texà quan aquests enfilaven el túnel de vestidors, han centrat l’atenció de molts d’ells, que s’han quedat sorpresos. És el cas de Vince Carter, que tot just quan marxava cap als vestidors s’ha trobat amb Mia Ordeig. Somriures de complicitat entre tots dos i un copet de l’estrella nord-americana a una de les genolleres del català.

Marc Torra, d’altra banda, ha estat entrevistat per la cadena de televisió nord-americana que està seguint les evolucions dels Mavericks en la seva gira per Europa i Pablo Álvarez ha estat enregistrat mentre feia malabars amb la bola.

Miras, la cara nova de la fotografia oficial

La principal novetat de la fotografia oficial de la temporada ha estat la presència de Sergi Miras. L’exjugador del Liceo ha ocupat el lloc que va deixar Beto Borregán a la instantània. Les altres novetats en forma d’absència han estat la no presència de Xavi Barroso –cedit al Vendrell- i les absències de Xavi Vives i Tomás Fernández, encarregats de material, que aquesta temporada han estat substituïts per l’Albert Roig.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();