fcb.portal.reset.password

L'homenatge al '21' ja té data / FOTO: Arxiu - FCB

El FC Barcelona ja té data per a l’homenatge i retirada de samarreta de l’excapità del primer equip de la secció d’hoquei patins Alberto Borregán. Serà el cap de setmana del 4 i 5 de maig. Encara no està tancada de forma definitiva la data exacta, ja que des del Club s’ha pensat que la millor manera d'assegurar un Palau ple és que sigui la prèvia perfecta del partit de futbol entre el FC Barcelona i el Blanes.

El ‘21’, al costat d’altres mites

La data del 4 o 5 de maig passarà a la història, ja que el Club complirà amb un deute històric amb la seva secció més llorejada. I és que actualment hi ha samarretes de jugadors de bàsquet i d’handbol, però cap d’hoquei patins, una de les seccions més prolífiques en l'àmbit continental i estatal. Així doncs, el ‘21’ de Beto Borregán penjarà del lloc més alt del Palau al costat de les d’Epi, Jiménez, Solozábal, Dueñas, Sagalés, Grau, Urdangarin, Masip, O’Callaghan i Barrufet.

Borregán, jugador blaugrana durant 20 temporades, en què va guanyar un total de 58 títols, posarà fi, doncs, a un deute històric amb la secció d’hoquei patins, la primera del Club a guanyar una Copa d’Europa, l’any 1973. Després d’aquesta en van arribar 18 més.

Els Trullols, Villacorta, Vila-Puig, germans Torner, Centell, Paüls, Ayats, Venteo, Cairo o ‘Negro’ Páez, per posar alguns exemples, se sentiran identificats amb aquest homenatge que coincidirà amb el partit de la jornada 26 de l’OK Lliga entre el Barça i el Blanes.

Roda de premsa de presentació de l’homenatge

El dia 22 d’abril, a les 17.00 hores, Beto Borregán, acompanyat pel directiu responsable de la secció, Ramon Cierco, oficialitzarà el seu homenatge i la retirada de la samarreta amb una roda de premsa a la Sala de Premsa de la que ha estat casa seva –el Palau- durant 20 anys com a jugador i que ara, com a treballador del Club, ho continua sent. Serà el millor moment, doncs, per conèixer, de primera mà, alguns detalls de l’acte i les impressions del jugador amb més títols de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();