fcb.portal.reset.password

Cartell de l'homenatge a Beto Borregán

El Palau Blaugrana es prepara per viure una nova tarda màgica, aquesta vegada sota la disciplina d’hoquei patins, i per retre homenatge a un dels millors jugadors de tota la  historia d’aquest esport, ‘Beto’ Borregán. L’excapità blaugrana veurà com la seva samarreta, amb el número 21, llueix per sempre més a les parets del Palau Blaugrana. A banda de l’homenatge, el conjunt de Ricard Muñoz s’enfronta, a les 18 hores, a un rival que arriba a Barcelona amb la necessitat de sumar tres punts que poden resultar-li vitals per a la salvació.

Èpic Borregan

El palmarès que presenta l’etern ‘21’ blaugrana en la seva carrera com a esportista professional és envejable alhora que admirable (18 anys i 58 títols). Entre les seves conquestes destaquen nou Copes d’Europa, vuit Copes Continentals, 14 OK Lligues i sis Copes del Rei, totes aconseguides amb la samarreta del FC Barcelona. Com a internacional espanyol, Borregán ha aconseguit tres Campionats d’Europa (2000,2002 i 2004) i un Campionat del Món (2001).

Victòria vital


Cal recordar que també és una cita important per al conjunt de Ricard Muñoz. El Barça es juga no perdre el tren en la lluita per l’OK Lliga i aquest cop amb més motius que mai, ja que l’HC Liceo, líder de la categoria, va sumar dissabte una victòria en el seu compromís disputat davant el Noia Freixenet. El Barça buscarà sumar un triomf al Palau, un lloc inexpugnable per a tots els rivals a la Lliga.

Tornar a dalt