La classificació per a la F4 no fa oblidar l’OK Lliga

La classificació per a la F4 no fa oblidar l’OK Lliga

Els blaugranes són a sis punts d’un Liceo que ha de visitar el Palau Dissabte el Barça visita una pista complicada, la del Noia Però el Liceo també té un desplaçament difícil, a Voltregà

El FC Barcelona afronta les quatre darreres jornades de l’OK Lliga sense perdre de vista el títol de la regularitat. Conscients que el Campionat està difícil, la injecció de moral que va suposar superar el Liceo als quarts de final de la Lliga Europea pot ser un cop d’efecte important per tractar d'encalçar els gallecs. Ara mateix són a sis punts, però d'aquí a dues jornades han de visitar el Palau.

Quatre jornades complicades per a tots dos

Les quatre darreres jornades són complicades per a tots dos conjunts. El FC Barcelona de Ricard Muñoz -des que el tècnic català se’n va fer càrrec l’equip no coneix la derrota- visita Sant Sadurní aquest dissabte (jornada 27) per jugar contra el Noia Freixenet, mentre que uns quilòmetres més enllà, a la localitat osonenca de Sant Hipòlit de Voltregà, reben el líder. Els osonencs volen lluitar per ficar el cap a Europa la temporada que ve.

A la jornada 28 és quan tots dos equips es veuen les cares al Palau. Sens dubte un matx complicat i que es preveu dur i tens com el que es va viure aquest dissabte en el partit de Lliga Europea però amb un afegit... Si els gallecs perden, l’OK Lliga encara es posa més interessant.

A la jornada 29, el FC Barcelona rep el Voltregà, mentre que els gallecs reben l’Igualada, un conjunt que defensa força bé i que els podria crear cert neguit si els minuts avancen i veuen que és complicat marcar-los un gol. Els blaugranes ja van patir el joc defensiu igualadí en els partits de Lliga Europea. L’únic partit en què els blaugranes van poder jugar còmodes contra l’Igualada va ser als quarts de final de la Copa del Rei d’Oviedo (1-7).

Finalment, arribem a la darrera jornada de l’OK Lliga (jornada 30). El FC Barcelona visita precisament la pista de l’Igualada, on ja van guanyar per la mínima en partit de Lliga Europea. Quant al Coinasa Liceo, juga a Lleida contra el Llista Blava, un conjunt que encara podria estar forçant les seves opcions de competició europea després de ser l’equip revelació del campionat a la primera volta i d’haver guanyat a pistes com el Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut