fcb.portal.reset.password

Gaby Cairo, en un entrenament / FOTO: ARXIU FCB

Després del debut amb victòria a l’OK Lliga de la setmana passada a la pista de l’ICG Software Lleida per 1-4, el conjunt dirigit per Gaby Cairo afronta la segona jornada de la competició de la regularitat aquest diumenge, al Palau Blaugrana (12 hores), davant el Sant Feliu, que aquesta temporada s’estrena a la categoria màxima. El tècnic barcelonista adverteix que el rival arribarà “amb moltíssimes ganes”, i que, per tant, si el Barça no fa les coses bé, li costarà endur-se la victòria.

Així ha analitzat Cairo la plantilla del Sant Feliu, ressaltant especialment la qualitat dels seus jugadors joves: “És un equip que té una combinació de jugadors joves i d’alguns de veterans, però sobretot ha basat el seu ascens en la gent jove, que és de molta qualitat. Crec que vindrà aquí a fer un joc bastant especulatiu, amb dos jugadors per davant i d’altres al darrere, a fer el seu partit, que ho sap fer molt bé.”

“Si no fem les coses bé, ens costarà”

L’entrenador blaugrana preveu que els jugadors del Sant Feliu visitaran diumenge el Palau Blaugrana “il·lusionats”, principalment “perquè ara juguen a la màxima categoria, cosa que no havia passat mai”. I afegeix: “Penso que vindran amb moltíssimes ganes. Al Liceo li van posar les coses molt complicades, i a nosaltres, si no fem les coses bé, també ens costarà.”

Cairo, però, té plena confiança en la seva plantilla, centrada de ple en la idea de fer el joc que el caracteritza per poder sumar la que seria la segona victòria consecutiva a l’OK Lliga: “La idea és fer el que fem sempre al Palau Blaugrana, és a dir, imposar el nostre joc, i intentar que els equips contraris vagin molt estressats en defensa. Esperem poder fer un molt bon partit.”

Pablo Álvarez, l’única absència

L’única absència de l’equip d’hoquei patins del Barça continua sent la de Pablo Álvarez, amb una distensió al genoll dret. El seu lloc l’ocuparà Jordi Gabarra, que ja va completar la plantilla la setmana passada a Lleida.

Tornar a dalt