FC Barcelona – CP Voltregà: Golejada que val un liderat (7-1)

El Barça dormirà com a líder de l’OK Lliga després de guanyar gràcies els gols de Mia Ordeig (3), Miras, Torra, Gual i Reinaldo Els de Ricard Muñoz estaran diumenge molt pendents del Liceo, que juga a casa contra l’Igualada

Guanyar. Això era el que li calia al Barça si volia seguir aspirant al títol de l’OK Lliga. I així ha estat. Els de Ricard Muñoz s’han imposat al Voltregà aquest divendres a la tarda al Palau Blaugrana en el que ha estat l’últim partit de la temporada a casa. A falta d’una jornada perquè s’acabi el campionat els blaugranes han guanyat el seu compromís i han sumat tres punts que els situen com a líders provisionals, amb els mateixos punts que el Liceo però amb un partit més. Ara tocarà esperar a l’enfrontament que diumenge jugaran els gallecs a casa contra l’Igualada per veure si aquest liderat es certifica i per tant el títol queda més a l’abast del conjunt blaugrana.

Primer temps ajustat

Els de Ricard Muñoz s’han trobat al davant un Voltregà molt ben plantat a pista que els hi ha posat les coses molt difícils, sobretot el seu porter Roger Torrelló que ha estat molt segur sota pals. La primera arribada clara del Barça ha sortit de l’estic de Mia Ordeig quan ja havien passat quatre minuts. Però els d’Osona no s’han arronsat i han tingut diverses oportunitats per obrir el marcador que Egurrola ha resolt sense problemes.

Un temps mort demanat per Ricard Muñoz ha precedit el gol blaugrana, obra de Mia Ordeig. El Barça podria haver fet el segon en el minut 10 si el porter del Voltregà no hagués endevinat la trajectòria del penal xutat per Marc Torra. I tres minuts més tard ha arribat l’empat a un. Armengol, des del mig del camp, ha enviat una pilota pràcticament imparable per a Egurrola.

Amb l’1 a 1 al marcador tots dos conjunts han disposat de diversos penals. Primer el Voltregà, a vuit minuts per al descans. Però el xut d’Armengol l’ha aturat el porter barcelonista. I tot seguit el Barça, a través de Miras, no ha tingut sort en el seu llançament i Torrelló ha evitat el gol. I a dos minuts per a la mitja part Pablo Álvarez també ha disposat d’una altra pena màxima que no ha acabat amb gol. En el minut 24 però, ha aparegut Miras per posar el 2 a 1 a l’electrònic del Palau Blaugrana.

Posen la directa

A la segona part el Barça de Ricard Muñoz s’ha mostrat molt més dominador i en el 27 Marc Torra ha posat el 3 a 1. Instants més tard Gual ha recuperat una pilota al mig de la pista i en l’ú contra ú la partida l’ha guanyada el porter Torrelló. Els blaugrana cada cop tenien més el control del partit i en el minut 32 ha agafat encara més avantatge en el marcador amb el gol de Gual. El 5 a 1 ha estat obra de Mia Ordeig.

Els de Voltregà ha pogut escurçar distàncies en el minut 42 quan Jordi Romeu ha disposat d’un penal. Però Egurrola ha aparegut de nou per evitar-ho. Minuts després Reinaldo ha fet una fantàstica jugada que ha finalitzat amb el sisè gol barcelonista. El porter Egurrola ha demanat el canvi ja que arran de la jugada del penal de Romeu ha rebut un cop que li ha provocat una ferida al cap. Sergi Fernández l’ha substituït uns instants mentre era atès.

A poc menys de dos minuts per al final del partit Mia Ordeig ha fet el tercer gol del seu compte particular després de transformar un penal. Tot seguit ha estat substituït i ha marxat ovacionat pel públic del Palau, en el que ha estat el seu últim partit a casa.