Espanya supera Anglaterra per un contundent 21-1

Sergi Fernández manté el seu caseller a zero després d'estar inèdit ahir i deixar la seva plaça a Xavi Puigbí El partit d'ahir va servir per donar minuts als menys habituals que van rendir a un alt nivell

La Selecció Espanyola va aconseguir la seva tercera victòria en el Campionat d'Europa, un contundent triomf per 21-1 en el qual va tenir novament una participació destacada el blaugrana Marc Gual. Al descans, ja guanyava per 9-1. A la segona meitat, però, va prémer l'accelerador, conscients que el sistema de lligueta d'aquest campionat d'Europa donarà molta importància al 'goal average'.

El degoteig de gols al llarg del partit va ser constant. Tot i això, Anglaterra va aconseguir el que no havia fet ni Alemanya ni Itàlia, marcar un gol a Espanya. Després del gol, Anglaterra va jugar els seus millors instants i es va arribar amb el 9-1 al descans. A la represa, minuts per als menys habituals com Enric Torner i Toni Pérez que van ajudar amb la seva presència a arribar als 21 punts. El blaugrana Marc Gual va sortir d'inici, com en els dos partits anteriors, i va marcar dos gols.

Cinc blaugranes a l'Europeu Sub20

Quim Paüls, seleccionador estatal júnior, ha fet oficial la llista de jugadors que disputaran el Campionat d'Europa d'aquesta categoria a Saint Omer del 29 d'octubre al 3 de novembre.

La campiona del món l'any passat a Portugal, lluitarà per recuperar el títol de campiona d'Europa que va aconseguir el conjunt lus en l'últim europeu celebrat a Viareggio el 2010.