fcb.portal.reset.password

Ordeig, un dels veterans que segur que tindrà un paper rellevant una temporada més / FOTO: FCB

Miras, la cara nova del Barça 2012/13 / FOTO: FCB

El FC Barcelona ha començat a treballar. Els de Gaby Cairo ja roden, en aquest cas per la pista de l'HC Sant Just, ja que el Palau Blaugrana encara està en obres. Els blaugranes, que només té les baixes de Marc Gual i Sergi Fernández, concentrats amb Espanya per la disputa de l’Europeu, tenen una novetat: Sergi Miras.

La vida post Beto Borregán

Poques coses han canviat respecte a l’equip de la temporada passada, però el pes del component del grup que ha marxat és molt gran. Beto Borregán, exjugador de l’equip barcelonista els 18 darrers anys, i l’anterior capità ja no hi són i les sensacions dins del vestidor segur que han estat ben diferents aquest primer dia de treball.

Ara, el seu relleu a la capitania és el ‘Pop’ Egurrola, un jugador que només havia estat una temporada menys que Borregán. L’altre jugador que ha marxat respecte a l’exercici anterior és Xavi Barroso. El júnior la temporada 2011/12 ha anat cedit a les files del Moritz Vendrell.

Julià, nou rol

Un dels jugadors que veuran com les coses canvien un pèl respecte a la temporada passada és el jove Marc Julià. L’exercici 2011/12 va ser el primer en què es va entrenar sempre amb el primer equip i Gaby Cairo va confiar en ell en nombroses ocasions. La seva facilitat, frescor i desvergonyiment a l’hora d’interpretar el joc ofensiu de l’equip va ser molt valorada. Aquest temporada l’aposta encara és més forta, ja que ja té fitxa del primer equip.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();