Els de Cairo segueixen creixent (6-1)

El FC Barcelona ha guanyat el seu tercer partit a terres argentines contra el Combinado Federal i es col•loca líder del torneig de Mendoza

Tercer partit i tercera victòria del Barça de Gaby Cairo a l’Argentina. En aquest cas, davant del Combinado Federal, en el segon partit del Torneig de Mendoza. Sergi Panadero ha mostrat, de nou, el seu bon moment de forma i Pablo Álvarez ha disposat dels primers minuts de la gira.

El partit ha començat amb un FC Barcelona molt ben situat a la pista i amb ganes de resoldre ràpidament. En el minut 2, Panadero ha aprofitat un contraatac, i sol davant del porter ha fet passar la bola per l’escaire dret. En el minut 4, un penal comès sobre Mia Ordeig ha permès que Marc Torra marqués el 2-0. Poc temps després, el Combinado Federal aprofitava una imprecisió defensiva catalana per anotar el seu únic gol. La resposta culer, però, l’ha capitalitzat Reinaldo, amb un espectacular gol en el qual ha aixecat la bola rematant-la magistralment.

S’estrena Pablito

A la mitja part, l’entrenador blaugrana ha fet sortir el jove porter Carlos García, que encara no ha rebut cap gol en tota la gira. A la represa, de nou Panadero, després Pablo Álvarez i, finalment, Mia Ordeig posaven el definitiu 6-1 al marcador.

Cal destacar que Pablo Álvarez ha jugat els seus primers minuts de la gira, i ja ha marcat el seu primer gol. En canvi, Miras no ha jugat el partit, ja que arrossega molèsties a l’espatlla.

Gira d’èxit

Després de dues jornades, el Barça d’hoquei patins encapçala la lligueta del Torneig de Mendoza juntament amb la selecció de Junín-San Martín. L’equip blaugrana està traient molt de profit d’aquesta gira per l’Argentina, ja que pot combinar la preparació física amb la tècnica i la tàctica. A més, la visita culer segueix generant molta expectació a Mendoza.