El triomf del Barça sobre el Vendrell deixa la lluita per l’OK Lliga en mans de Liceo i Barça

El triomf del Barça sobre el Vendrell deixa la lluita per l’OK Lliga en mans de Liceo i Barça

El FC Barcelona ja és el segon màxim golejador i l’equip amb menys gols rebuts de la categoria Al Palau s’està mostrant intractable, amb cinc triomfs en cinc partits, 32 gols a favor i 8 en contra

L’OK Lliga és cosa de dos. Després de 10 jornades, Coinasa Liceo i FC Barcelona ocupen les dues primeres places de la classificació de manera destacada. El treballat i patit triomf del cap de setmana passat davant del Moritz Vendrell (4-2) va deixar sols en la zona més alta els dos conjunts que ja van lluitar per tot la temporada passada. Això sí, en l’exercici 2011/12, els blaugrana van ser qui es van endur la Lliga, finalment, amb set punts d’avantatge sobre el conjunt gallec.

Regal de Reis?

El FC Barcelona visitarà la pista del Coinasa Liceo el proper 5 de gener. Serà el millor moment per fer a l’afició blaugrana un regal avançat de Reis. En cas de triomf –sempre que es mantingui la diferència de tres punts que hi ha ara-, els de Cairo se situarien líders.

La temporada passada, el Barça va començar el matx de Riazor amb alguns dubtes en el seu joc, però la realitat és que va acabar amb un triomf blaugrana incontestable, en un gran partit. Pablo Álvarez, autor de tres gols en el seu retorn a la Corunya, i tot l’equip en general van ser capaços d’aixecar dues vegades un marcador advers de 2 a 0 i de 3 a 2.

Sense marge d’error

Malgrat que el FC Barcelona depèn de si mateix, el que és cert també és que no es pot permetre cap ensopegada més abans de veure’s les cares amb el Liceo d’aquí a tres jornades de l’OK Lliga.

Fins ara, els de Cairo han perdut els tres punts en la seva visita a Alcoi i dos més amb l’empat a tres a la pista del Reus Deportiu. El Barça visita aquest divendres Blanes i juga contra el Noia al Palau el diumenge 23 de desembre a les 17.00 hores.

El Coinasa Liceo, però, té un calendari més senzill que el dels blaugrana abans de veure’s les cares a Riazor. Per començar, visita una de les pistes més complicades de l’OK Lliga –l’Ateneu de Sant Sadurní-, però després rep el CP Voltregà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut