El FC Barcelona viatja a Candelária amb l’objectiu de sumar 3 punts importants

El FC Barcelona viatja a Candelária amb l’objectiu de sumar 3 punts importants

Els portuguesos són cuers del grup A i necessiten guanyar sí o sí Els blaugrana van perdre a la pista dels verd-i-blancs la temporada passada (3-2) Mia Ordeig és l’única baixa del conjunt blaugrana

El FC Barcelona té un desplaçament d’aquells complicats. D’una banda, per la qualitat d’un rival necessitat que està en hores baixes a la Lliga Europea – és cuer sense cap punt després de dues jornades- i, de l'altra, pel desplaçament en si a les Açores. Aquest any, però, l’equip ha après de l’experiència de la temporada passada i ha fet nit a Lisboa primer, per matinar aquest dissabte al matí i volar gairebé tres hores fins a l’ilha do Pico. El matx es juga a les 23 hores (hora catalana).

Com arriba el FC Barcelona

L’equip de Gaby Cairo torna a la màxima competició continental després d’un cap de setmana amb sabors agredolços. L’empat a darrera hora del Blanes va evitar que els blaugrana retallessin encara més les diferències davant d’un Liceo que va perdre el seu primer partit de l’OK Lliga a la pista del Noia Freixenet.

Líder del grup A amb quatre punts, els mateixos que el sorprenent Igualada, que té la mateixa puntuació que els blaugrana i que ja va sorprendre al Palau, al FC Barcelona li aniria d’allò més bé una victòria que, tot i no deixar encarrilada la classificació, sí que deixaria les coses més ben encarades. És cert, però, que caldrà estar atents al que faci l’Igualada.

L’única baixa que té el Barça és la de Mia Ordeig, que segueix amb el seu procés de recuperació de la lesió de grau 2 a l’adductor de la cuixa dreta. No entra cap altre jugador a la convocatòria per substituir-lo.

El rival

El Candelária és un clàssic de l’hoquei rodat europeu. La temporada passada va complicar molt les coses al FC Barcelona, que va ser incapaç de superar-lo en la fase de classificació (2-2 al Palau i 3-2 a Candelária). Els portuguesos, a més, es van classificar també per a la Final a Vuit de Lodi que acabaria guanyant el Coinasa Liceo.

Actualment, però, els portuguesos són cuers del grup A després d’haver perdut els dos partits que han disputat contra el Quévert a casa i davant l’Igualada a Les Comes. A la Lliga portuguesa, els blanc-i-verds no estan gaire millor, ja que són novens, a tretze punts del líder, el Benfica de l’exblaugrana Carlitos López, que en té 26.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut