El FC Barcelona no té pietat d’una jove i poc experimentada sel·lecció sub-20 de Mendoza (5-0)

El FC Barcelona no té pietat d’una jove i poc experimentada sel·lecció sub-20 de Mendoza (5-0)

Panadero, autor d’un hat-trick, principal protagonista del matx Sergi Miras es va fer un esquinç a l’espatlla esquerra i no podrá jugar el tercer partit Pablo Álvarez podría debutar aquesta matinada després de superar unes molèsties musculars

El FC Barcelona de Gaby Cairo va superar amb nota el segon partit amistós jugat a terres argentines. Els blaugranes, que van patir la lesió de Sergi Miras, es van imposar per un clar 5-0 a la jove sel·lecció sub-20 de Mendoza amb un Sergi Panadero força inspirat, autor de tres gols.  Aquesta matinada (hora catalana) els blaugranes jugaran el tercer amistós. Serà davant el Combinado Federal.

Un Barça molt superior

El cinc inicial que va presentar l’equip barcelonista va ser el format per Egurrola, Panadero, Miras, Torra i Reinaldo García. També va jugar Mia Ordeig i el jove Carlos García sota els pals. El porter encara no ha encaixat cap gol en els dos partits disputats a Mendoza.

L’única mala notícia va ser la lesió de Sergi Miras, que es va fer un esquinç a l’espatlla. El més lògic és que no jugui el partit que disputaran aquesta matinada, hora catalana. Qui sí que ho farà, però, será Pablo Álvarez, un cop superades unes molèsties que venia arrossegant.

Els gols


1-0, min 2, Panadero.

2-0, min 3, Panadero.

3-0, min 10, Torra.

4-0, min 16, Panadero.

5-0, min 26, Reinaldo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut