El FC Barcelona i el Noia juguen el primer assalt de la Supercopa a Sant Sadurní

El FC Barcelona i el Noia juguen el primer assalt de la Supercopa a Sant Sadurní

Primer partit oficial de la temporada i primer títol en joc Serà el debut com a capità d’Egurrola

L’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní tornarà a ser una temporada més l’escenari d’una final de la Supercopa d’Espanya. La temporada passada, però, la competició es disputava a partit únic i els blaugranes es van imposar al Reus Deportiu. Ara serà només el primer capítol d’una final que tindrà la segona part diumenge, a les 17.15 hores, al Palau Blaugrana.

Els homes de Gaby Cairo, però, volen sentenciar quan més aviat millor. Saben la dificultat que té el matx, saben els perills que té un rival que sempre els ho ha posat molt difícil, però confien en la seva qualitat i, sobretot, en el fons d’armari que tenen a la banqueta. Això i alguns petits detalls poden ser els que acabin marcant la diferència en aquesta final de la Supercopa.

Com arriba el FC Barcelona

Els blaugrana arriben en un bon moment. Han superat amb nota tots els amistosos disputats al llarg d’una pretemporada exigent i complexa pels viatges com els que han fet a l’Argentina. L'estada a la terra de Gaby Cairo va ser molt profitosa, sobretot pel fet que per primer cop en molts anys l’equip ha pogut treballar gairebé al complet, amb l’excepció dels dos campions d’Europa amb Espanya: Marc Gual i Sergi Fernández.

Aquesta setmana jugadors com Marc Julià, Marc Torra o el capità Aitor Egurrola han insistit en el fet que estaria bé poder aixecar el primer títol a casa diumenge, però tots ells toquen de peus a terra quan reconeixen i saben que el Noia no els ho posarà gens fàcil. L’experiència de la darrera temporada ja ho demostra, sobretot en els partits de la Lliga Europea o en la mateixa final de la Copa del Rei jugada a Vilanova i la Geltrú.

El rival

L’equip que segueix entrenant Ferran López té el segell del seu tècnic. Lluitadors, no donen una bola mai per perduda i van a la ‘guerra’ com si aquest partit fos l’últim que han de jugar a les seves vides. Això els fa ser un rival respectat i amb un perill notable.

Enfortits amb la seva grapa i amb una bona porteria –tenen al també campió d’Europa Xavi Puigbí-, han perdut un baluard aquesta temporada com era Francesc Bargalló, però han aconseguit els serveis de Gerard Teixidó.

El conjunt sadurninenc arriba a aquesta cita després d’una pretemporada en què ha guanyat quatre dels sis partits que ha disputat. L’últim, divendres passat, quan va vèncer el Taradell per un 9-5.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut