fcb.portal.reset.password

Pablo Álvarez, un dels tres argentins que tornarà a casa per uns dies / FOTO: Arxiu-FCB

La pretemporada del Barça d’hoquei patins ja pren forma. Confirmada la data del 27 d’agost com el dia que la maquinària de l’equip de Cairo començarà a funcionar, el fet més destacat d’aquest mes de treball previ a la disputa del primer partit oficial, l’anada de la Supercopa d’Espanya, és la disputa del Torneig Internacional de San Juan (Argentina) que els de Cairo jugaran del 5 al 9 de setembre.

Una primera setmana carregada

El conjunt barcelonista, que aquesta temporada presenta la novetat de Sergi Miras –procedent del Coinasa Liceo- i la baixa de Beto Borregán i Xavi Barroso –cedit al Moritz Vendrell-, es posarà en marxa el dia 27 d’agost. Els tres primers dies de la pretemporada seran ben exigents, amb sessions dobles d’entrenaments a la pista del l’HC Sant Just, ja que el Palau encara està en obres, i un parell de partits amistosos: el dia 28 a les 19 h contra la selecció de França i el 29, a les 16 h  al CAR de Sant Cugat, contra l’espanyola.

Viatge a l’Argentina

Després d’aquesta primera exigent setmana de feina en què el paper de Ramon Riverola, preparador físic de l’equip, serà, com sempre, clau, els jugadors i cos tècnic del FC Barcelona viatjaran cap a l’Argentina. Serà el dia 3 de setembre. Un dia més tard ja tindran la seva primera sessió d’entrenament a San Juan, localitat on es disputarà el Torneig Internacional al qual l’equip de Gaby Cairo ha estat convidat.

Els partits es jugaran des del dia 5 fins al dia 9 de setembre i els jugadors i cos tècnic del Barça tornaran a enfilar-se a l’avió el dia 10 de setembre. L’11 de setembre l’equip gaudirà d’un dia de descans i el 12 es tornarà a posar a treballar fins al dia 14. El cap de setmana tornarà a ser lliure.

Nou amistós

La quarta setmana de treball tindrà un nou amistós. Serà el dimarts 18 de setembre, ja al remodelat Palau Blaugrana, davant l’Alcoi. El matx està previst que es jugui a les 14.30 hores. Aquella mateixa setmana l’equip podria fer un petita estada, malgrat que aquest curt ‘stage’ encara no està confirmat.

La Supercopa d’Espanya

L’anada de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins es disputarà a Sant Sadurní d’Anoia el 28 de setembre. Serà a les 21.00 hores quan es pugui veure el primer Noia-Barça de la temporada. La tornada d’aquesta primera competició oficial, el diumenge 30 de setembre, a les 12.30 hores, al Palau Blaugrana.

Tornar a dalt