fcb.portal.reset.password

Marc Torra i Oriol Rubio han passat una bona estona a la pista de gel / FOTO: Germán Parga - FCB

Torra, amb la samarreta personalitzada que li han regalat des de la secció d'hoquei gel / FOTO: Germán Parga - FCB

Aquesta tarda ha estat una tarda diferent per al davanter de la secció d’hoquei patins Marc Torra. El de Tordera s’ha calçat els patins, però no els que utilitza normalment sinó els de la secció d’hoquei gel.

Oriol Rubio, un jugador de l’equip sub-18 del FC Barcelona d’hoquei gel i internacional per Espanya, li va llançar el repte ara fa poc més d’un mes quan Torra visitava els estudis de Barça Tv per ser entrevistat al programa que condueix Xavi Rocamora, l’ADN.

La proposta la va llegir el mateix presentador i va arribar via Twitter, des d’on s’han comunicat més d’un cop aquests dos jugadors del nostre Club. Marc Torra no s’ho va pensar i va emplaçar Oriol Rubio perquè un cop acabés la temporada, tots dos poguessin tenir una trobada a les instal·lacions de la Pista de Gel del Barça. Dit i fet.

Més destre de l’esperat

A dos quarts de tres de la tarda tots dos jugadors han fet acte de presència a la Pista de Gel. Ambdós tenien clar que passarien una bona estona plegats. Oriol Rubio li ha ensenyat els conceptes bàsics a l’hora de posar els peus sobre el gel i Marc Torra no s’ha arronsat gens. El davanter barcelonista s’ha mostrat força destre amb l’estic a la mà, malgrat ser d’una dimensió bastant més gran que el d’hoquei patins, s’han passat uns quants cops el disc i, fins i tot, s’han atrevit a xutar a porteria.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();