fcb.portal.reset.password

Panadero, contra el Candelária, la temporada passada / FOTO: ARXIU FCB

El FC Barcelona d’hoquei patins ja coneix els seus rivals a la fase de grups de la Lliga Europea. El sorteig celebrat aquest dissabte a Paredes (Portugal) l’ha emparellat al grup A amb el Calendária, l’Igualada i el Quévert.

Per començar i acabar, al Palau

L’equip de Gaby Cairo arrencarà la competició el 10 de novembre, contra l’Igualada, en un partit que es jugarà al Palau Blaugrana. La segona jornada viatjarà fins a França per mesurar-se al Quévert, mentre que el tercer i quart partit seran contra el Candelária portuguès. La lligueta, després del partit a Igualada, es tancarà també al Palau, contra el Quévert.

Encreuament amb el grup D

Aquest curs la competició canvia de format. Després de quatre edicions, deixa de concloure amb una Final a Vuit i recupera el format de Final a Quatre. Per tant, es classificaran els dos primers equips de cada grup. El Barça, en cas de classificació, s’emparellarà als quarts de final amb el primer o el segon classificat –en funció de la seva posició al grup- del grup D, format pel Liceo o el Noia, l'Oliveirense, el Valdagno i el Genève.

Tornar a dalt