El Barça es desplaça a Sant Hipòlit amb els cinc sentits posats en la victòria

El Barça es desplaça a Sant Hipòlit amb els cinc sentits posats en la victòria

El Barça visita aquest dissabte (20 hores) una de les pistes més complicades de l’OK Lliga amb l’objectiu de sumar una nova victòria i no perdre el tren del liderat Egurrola, tot i haver-se entrenat, és baixa per a l’enfrontament amb el conjunt osonenc

El Barça visita aquest vespre a les 20 hores la pista del Club Patí Voltregà. El conjunt de Gaby Cairo necessita sumar un nou triomf per no perdre el tren del liderat de l’OK Lliga, després de l’empat a dos en la seva visita a la pista del líder, l’HC Coinasa Liceo. Els blaugrana, amb 30 punts, són segons a la taula classificatòria a tan sols dos punts dels gallecs (32), que disputen diumenge a les 12.30 hores el seu compromís davant l’Igualada HC. Tant el Barça com el Liceo afronten un desplaçament complicat, ja que ambdós rivals tenen opcions de classificar-se per a la Copa del Rei.

Un empat la temporada passada

L’últim precedent entre el FC Barcelona i el CP Voltregà ens deixa entreveure que els cinquanta minuts de joc a Osona seran complicats. La temporada passada els blaugrana van empatar (2-2), amb gols de Gual i Ordeig, en un partit on els locals es van avançar en el marcador dues vegades (1-0 i 2-1).
 
Fernández, Torra i la Copa del Rei

Tres dels grans al·licients d’aquesta nit són: Sergi Fernández, Marc Torra i la Copa del Rei. El porter blaugrana està vivint un esplèndid moment de forma i ho està demostrant jornada rere jornada. Fernández va ser un dels noms propis de l’empat a la pista del Coinasa Liceo.

El segon al·licient és el golejador blaugrana: Marc Torra. El davanter barcelonista ha estat un jugador vital en els moments més necessaris per al conjunt de Cairo. En l’última jornada al Palau, Torra va marcar els dos gols de la victòria davant el Noia Freixenet (2-1), l’últim a pocs segons de finalitzar el partit.

La Copa del Rei també té molta importància. Els osonencs necessiten la victòria per intentar colar-se en l’edició d’enguany que se celebrarà a Oviedo. Aquest serà un valor afegit que pot marcar molt el ritme i el desenvolupament del compromís.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut