Egurrola, Panadero i Álvarez fan del FC Barcelona l’equip amb més representants a l’OK Stars

Egurrola, Panadero i Álvarez fan del FC Barcelona l’equip amb més representants a l’OK Stars

El 29 de desembre tindrà lloc, a Oviedo, el partit de les estrelles d’hoquei patins El porter ha estat el més votat en la seva posició i serà al cinc titular; Panadero i Álvarez han quedat entre els vuit primers i sortiran des de la banqueta

El FC Barcelona continua reafirmant-se dia rere dia com l’equip de referència de l’hoquei patins espanyol i europeu. L’última mostra ens la deixa la configuració de la plantilla que disputarà l’OK Stars, el partit de les estrelles d’aquest esport. Fins a tres blaugranes han estat inclosos per formar part de la cita que enfrontarà la selecció espanyola i el combinat de les estrelles, el proper 29 de desembre a Oviedo. Es tracta del porter Aitor Egurrola i els jugadors Sergi Panadero i Pablo Álvarez.

Egurrola, el més votat

Amb 862 vots, el porter del FC Barcelona Aitor Egurrola ha estat el més votat en la seva posició, superant per gairebé 300 vots el seu màxim rival, Guillem Trabal (Reus Deportiu). De fet, el jugador culer ha estat el segon classificat en el rànquing de vots absoluts, per darrere de Marc Navarro (Shum Grupo Maestre), i serà al cinquet titular de l’OK Stars.

Els també blaugranes Sergi Panadero i Pablo Álvarez acompanyaran el porter en el partit de les estrelles, ja que tot dos figuren a la llista dels vuit jugadors escollits pels aficionats de l’hoquei patins, que han volgut que l’equip de Gaby Cairo sigui el que més representants aporti a aquesta cita de l’hoquei estatal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut