CP Vic - FC Barcelona: Un triomf per seguir retallant diferències

CP Vic - FC Barcelona: Un triomf per seguir retallant diferències

Els blaugranes, que han de recuperar sis punts al Liceo, esperen seguir amb la bona ratxa i que els gallecs es deixin punts pel camí (19 h)

Aquest dissabte a les 19 hores toca una altra prova de foc. La pista del Club Patí Vic és una de les més complicades de la categoria i el Barça ho haurà de fer d'allò més bé per sumar els tres punts i seguir la bona ratxa de resultats que ha permès retallar diferències amb el líder, el Liceo.

Tot i que no serà fàcil, perquè el Vic va esgarrapar dos punts al Liceo la setmana passada (3-3), els de Ricard Muñoz són conscients de la importància del partit.

La defensa és una de les millors armes del club vigatà, que compta amb una de les porteries més solvents de la categoria. L'equip de Ferran Pujalte tan sols ha rebut 46 gols en 22 partits i és, juntament amb el Barça, un dels equips que menys gols ha rebut. En canvi, en atac al Vic li costa més trobar porteria -71 gols- que al Barça -112.

Pista difícil

El tècnic del Barça d'hoquei té clar que la pista del conjunt osonenc és una de les més complicades de la Lliga i avisa que costarà superar la seva defensa. “Vic és una pista molt complicada. Ens trobarem una de les millors defenses de l’OK Lliga. Serà clau aprofitar molt bé les poques ocasions que, a priori, tindrem”, ha analitzat Ricard Muñoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut