Canvi de xip obligat: a pensar de nou en l’OK Lliga

Canvi de xip obligat: a pensar de nou en l’OK Lliga

Els blaugranes reben un Calafell penúltim classificat i necessitat de punts Esperen que el canvi d’entrenador suposi un canvi de dinàmica Pablo Álvarez és l’única baixa segura del matx d’aquesta nit

El debut de Ricard Muñoz a la banqueta barcelonista es podrà veure per Barça TV i Esport3. Serà a les 21.00 hores en el partit de la jornada 20 de l’OK Lliga, que enfronta el FC Barcelona davant el CP Calafell. Partit de contrastos, per la diferència a la classificació, però que té un comú denominador: tots dos necessiten els punts. El Barça, per no perdre definitivament l’estela del Liceo, i els tarragonins, per no veure’s abocats definitivament al pou de la classificació.

Com arriba el FC Barcelona

Els blaugranes arriben al matx després d’una setmana convulsa en què es va anunciar la renúncia al càrrec del fins ara primer entrenador, Gaby Cairo. La marxa del tècnic argentí ha suposat una sacsejada important dins d’un vestidor que s’ha unit més que mai entorn a la figura de Ricard Muñoz, fins ara segon, i que des del 5 de març és el primer entrenador de la secció d’hoquei patins.

Tècnics i jugadors són conscients que ara, més que mai, cal fer un pas endavant per mirar de redreçar una situació complicada a l’OK Lliga i per mantenir totes les opcions per poder ser presents en la propera edició de la Final a Quatre de la Lliga Europea. De moment, però, l’objectiu, com aquest dijous afirmava Ricard Muñoz en roda de premsa, és anar “partit a partit”, i, per tant, no hi ha res més al cap dels jugadors que superar el Calafell aquesta nit al Palau.

El rival

El conjunt tarragoní arriba a Barcelona amb la necessitat imperiosa de sumar punts com sigui. Penúltim de l’OK Lliga amb només 15 punts -a tres del Sant Feliu i el Shum i a sis del Blanes-, els verd-i-blancs volen tractar de sorprendre al Palau Blaugrana.

Pere Varias, tècnic local, no té cap baixa per al matx contra el Barça. De tota manera, l’entrenador avui visitant té molt clar que aquesta no és la seva lliga: “És davant de l’Igualda, el Lleida o el Sant Feliu on es decidirà l’objectiu de la permanència a l’OK Lliga. Són partits en els quals els punts els hem de sumar de tres en tres.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut