Campions a Mendoza

El FC Barcelona d'hoquei patins s'ha proclamat campió del Torneig Internacional de Mendoza, en guanyar en la final a la selecció de San Martín per 2-3

El Barça de Gaby Cairo ha guanyat el Torneig de Mendoza en un partit disputat al pavelló Torito Rodríguez de San Martín, davant de 3.000 persones. Els dos equips han jugat a un gran nivell, amb jugades espectaculars al llarg de tot el partit. I és que la selecció de San Martín estava formada per exs de l’OK Lliga com Baieli i Lucas Martínez, que han jugat al Alcoi.

Golàs de Panadero i decideix Miras

Al minut 7, Marc Torra ha disposat de la primera ocasió clara per als blaugranes, ja que ha xutat un penal comès sobre Sergi Miras, però el porter l'ha aturada. Al 14, el mateix Torra anotava el 0-1 i, un minut després, Sergi Panadero marcava el gol més brillant de la nit, sortint des del darrere de la porteria d’Abalus i aixecant la bola a l'escaire. A continuació, Lucas Martínez aconseguia l’1-2 amb què s'arribava a la mitja part.

A la represa, els jugadors de la selecció de San Martín han sorprès la defensa blaugrana i han pogut empatar. Tot seguit, Sergi Miras ha fet un xut col·locat que ha enganxat el porter tapat i ha significat el 2-3 definitiu, ja que no hi ha hagut més gols en tota la segona part. Els dos equips han acabat amb nou faltes.

1-5 a l’Estudiantil Porteño

El dia abans, el Barça havia superat amb autoritat l’Estudiantil Porteño. I això que a l'inici del partit va costar força marcar el primer gol, ja que l'equip argentí estava molt ordenat en defensa i el porter aturava molt bé els atacs blaugrana. Fins que va aparèixer Pablito Álvarez per darrere la porteria i va donar una assistència magistral a Mia Ordeig que la va col·locar a l'escaire per aconseguir el primer gol del partit. A partir d'aquí l'Estudiantil Porteño ja no va presentar tanta resistència, i així es van anar succeint els gols de Torra, Pablito, Ordeig i finalment el definitiu 1-5 que aconseguiria Torra.