Cairo i Panadero esperen seguir amb la ratxa de joc i resultats

Cairo i Panadero esperen seguir amb la ratxa de joc i resultats

El partit contra l’Igualada es juga aquest divendres a les 21.00 hores

Gaby Cairo i Sergi Panadero han atès els micròfons de Barça TV i www.fcbarcelona.cat minuts abans de l’inici del darrer entrenament abans del debut a la Lliga Europea davant l’Igualada.

El tècnic argentí espera que l’equip pugui seguir “en la mateixa línia dels darrers partits, que està sent molt bona, especialment als inicis”, diu Gaby Cairo. L’entrenador barcelonista, però, diu que “és cert que hem de canviar una mica el xip de la competició, però la dinàmica ha de ser la mateixa.”

La clau, no deixar escapar punts a casa

“En aquesta competició són pocs partits els que jugarem per classificar-nos per a l’eliminatòria prèvia per a la Final a Quatre, per tant, no podem fallar a casa. Si fem memòria, la temporada passada vam empatar i vam anar justos per classificar-nos. Per això és fonamental començar guanyant a casa”, afirma taxativament Gaby Cairo.

En aquest sentint, Sergi Panadero coincideix amb el seu entrenador en el fet que al Palau no s’ha d'abaixar la guàrdia: “Sabem que en una lligueta és molt important no deixar escapar punts de casa i comencem la Lliga Europea d’aquest any amb la intenció de seguir amb la línia de jocs i resultats d’aquests darrers partits.”

Un rival disciplinat

L’entrenador del FC Barcelona espera un rival sense moltes sorpreses, amb una filosofia de joc establerta des de fa moltes temporades: “L’Igualada és un equip molt disciplinat, que patina molt i juga molt bé amb la bola, sempre ha estat així històricament. Pot venir de perdre a l’OK Lliga, però el seu sistema de joc està molt definit i vindrà a tenir molt possessió i a fer un partit de recorregut llarg. Nosaltres ho haurem de saber contrarestar, sobretot manant des del principi, com hem fet en els darrers partits.”

El polivalent Sergi Panadero, en aquest sentit, afegeix que l’equip “té moltes ganes que comenci la Lliga Europea i tenim l’ambició per fer un bon paper”. Per això, però, caldrà no regalar res al rival: “L’Igualada ha renovat força la plantilla i, malgrat això, ha fet un bon inici de l’OK Lliga. Ha sumat punts i segur que sinó estem atents ens pot complicar les coses.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut