Cairo: “Ens hem de fixar en nosaltres”

Cairo: “Ens hem de fixar en nosaltres”

El Barça seguirà la persecució del Liceo a la pista del Blanes, on l’espera “un partit complicat”, segons el seu entrenador

El Barça visita aquest divendres la pista del Sather Blanes en plena persecució del Liceo, líder de l’OK Lliga amb tres punts més que els blaugrana. “Portem una bona ratxa de joc i estic content. Ens hem de fixar en nosaltres, sense mirar cap amunt”, apuntava l’entrenador Gaby Cairo. L’argentí augura un partit “no gaire vistós” i ho té clar: “L’hem de portar al nostre terreny, fer-lo dinàmic”.

Queda molt

Cairo ha explicat a Barça TV i www.fcbarcelona.cat com afrontarà l’equip el partit a Blanes: “Serà complicat, és una pista difícil. Continuem amb la nostra idea d’intentar guanyar tots els partits per posar pressió al Liceo. Hem de mirar sobretot el nostre joc, queden moltíssims partits”.

Del proper rival, el tècnic barcelonista n’ha parlat com un equip rocós: “El Blanes juga un hoquei clar, ordenat. És complicat agafar-los al contraatac, tenen un gran porter i quan tenen la pilota són perillosos”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut