Cairo anima la gent que vingui al Palau com a “aperitiu del Barça-Celta”

Cairo anima la gent que vingui al Palau com a “aperitiu del Barça-Celta”

Calafell ha significat un punt d’inflexió per a l’equip de Gaby Cairo La millora en el joc i la recuperació de jugadors clau com Torra, vital El matx davant el Vilanova es juga a les 16.00 hores, dues abans que el Barça-Celta

Després de l’ensopegada d’Alcoi, el partit irregular davant del Lloret i el convincent i més que notable matx davant el Calafell, ara toca tornar a demostrar que aquest equip vol lluitar per tot davant d’un perillós Vilanova, un conjunt, com bé apunta el tècnic Gaby Cairo, “que juga a l’atac” com el Barça i amb el qual es pot viure “un bon aperitiu del Barça-Celta” que es juga a les 18.00 hores al Camp Nou. Torra, en aquest sentit, anima la gent que vingui a veure el Barça-Celta, “que passi pel Palau, que nosaltres mirarem de distreure’ls amb un bon espectacle. Necessitem la nostra gent contra un Vilanova que ens ho posarà molt difícil.”

Un partit molt atractiu

Tant Gaby Cairo com Marc Torra -Pitxitxi blaugrana a l’Ok Lliga amb 8 dianes- han explicat que el matx d’aquesta sisena jornada és “molt atractiu” perquè el Vilanova juga i deixa jugar. “Esperem que la gent vingui al Palau, que  s’assabentin que juguem abans que el futbol. El matx és atractiu, ja que el Vilanova és un equip que juga molt a l’atac i busca l’espectacle com nosaltres. Crec que pot ser un bon aperitiu del Barça-Celta”, explica l’entrenador del FC Barcelona.

Calafell, punt d’inflexió

“Després del partit amb l’Alcoi ens vam adonar que havíem de fer les coses ben fetes. Ja davant del Lloret, malgrat que no vam fer un gran partit, vam aconseguir els tres punts i, finalment, crec que contra el Calafell vam poder per fi treure aquesta mala bava, vam tornar a ser el Barça, vam tornar a competir bé. Vam estar molt seriosos, sobretot en defensa, i en atac vam tenir molta mobilitat”, comenta un Marc Torra convençut que l’equip va a més.

Per la seva banda, Cairo també parla de Calafell com un bon punt de partida a l’hora de millorar, però insisteix que l’equip ha de ser molt fort al Palau: “Hem de tractar de fer-nos forts al Palau, malgrat que a Calafell ja vam demostrar l’altre dia que hem fet també un pas endavant fora de casa. Afrontem el matx de demà contra el Vilanova amb molta confiança. Es tracta d’un equip que deixa jugar i espero que puguem fer un partit molt complet.”

El Patí Vilanova, un bon rival

El proper rival dels blaugrana a l’OK Lliga ha aconseguit només dos triomfs en el que portem de competició. El seu darrer partit, a més, va ser una derrota a Les Casernes davant el líder, el Liceo. Marc Torra, sap que el Barça agafa els equips que deixa el Liceo, però afirma que no es fixen en el que fan els rivals: “La nostra filosofia mai ha estat la de fixar-se en el que fan la resta d’equips, però sí que és cert que agafem els rivals que deixa el Liceo. El que volem fer és centrar-nos en la nostra feina.”

El Vilanova, però, és un bon equip que sempre ha donat maldecaps al Palau. Cairo dóna una de les claus contra els vilanovins: “Davant del Vilanova hem de tenir el mateix ritme de moure la bola que vam tenir a Calafell. Això crea molts i molts problemes al rival, sobretot per mantenir la seva defensa, i mirarem de ser igual de resolutius que ho vam ser a Calafell.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut