fcb.portal.reset.password

Borregán durant l'acte. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El cap de setmana del 4-5 de maig, el Palau Blaugrana retrà homenatge a una de les seves llegendes. L’exjugador i capità del FC Barcelona d’hoquei patins, Alberto Borregán, veurà com el seu dorsal ‘21’ brillarà al sostre del temple culer per sempre més i es convertirà en el primer membre de la secció que tindrà la samarreta retirada al feu culer.

Aquest dilluns s’ha fet la presentació oficial d’aquest esdeveniment i, tal com ha confirmat Ramón Cierco, serà coincidint amb el duel d’OK Lliga davant el Blanes.

L’agraïment del gran capità

Tal com ell mateix ha reconegut, Beto Borregán no és un home de discursos i ja ha avançat que el dia del seu homenatge, dirà el que li surti “del cor i del cap”: “Només tinc dues paraules pensades”.

Del que no s’ha volgut oblidar és d’agrair al Club una iniciativa més que encertada. “Vull donar les gràcies al Club i a tothom que està al darrere del meu homenatge, tot el que fa aquest club per mi és molt més que el que hagi pogut fer jo”.

El barceloní també ha volgut destacar que, tot i ser ell el primer a qui se li retira el dorsal, “el meu homenatge englobarà molta més gent. El nom de la samarreta serà el meu i és un orgull i quelcom molt fort que no sabré explicar fins al dia que arribi, però per aquí han passat persones que han donat molt”.

En aquest mateix àmbit ha reconegut que, després de 18 anys vestint la samarreta blaugrana, aquell dia estarà “més nerviós que ara” i té clar què és l’únic que desitja: “Vull que la meva família, els meus amics i tothom que m’acompanyi, sigui feliç”.

Veu bé l’equip

Si hi ha algú amb galons i saviesa suficients per valorar la situació actual de l’equip del seu cor, aquest és Beto Borregán, que s’ha mostrat optimista respecte a l’estat actual dels seus excompanys. “L’equip ara porta una trajectòria molt bona, arribem a un moment important en bona forma”. “Estic segur que tiraran endavant el partit amb el Liceo”, ha subratllat en aquesta línia.

Cierco: “Beto és una figura irrepetible”

El directiu responsable de la secció d’hoquei patins, Ramón Cierco, ha volgut destacar que “Beto és una figura irrepetible” i que és “un reflex per tots aquells jugadors d’hoquei que han estat importats en l’hoquei patins culer”.

Tornar a dalt