fcb.portal.reset.password

Barroso, decisiu a la final de la Copa del Rei / FOTO: FEP

La 70a edició de la Copa del Rei d’hoquei patins que s’ha disputat a Oviedo aquest passat cap de setmana serà recordada com la Copa de les sorpreses. A priori, tothom, organització inclosa, esperava una final entre Coinasa Liceo i FC Barcelona, però la màgia de la Copa té aquestes coses, que quan menys ho esperes algun equip amb el cartell de poc favorit o d’inesperat fica el cap i et deixa fora. Va ser el cas de Reus i Vendrell que, merescudament, van classificar-se per la gran final.

Barroso, d’or

La final va ser un gran partit. Els reusencs manaven a l’electrònic per 3-1, però els homes de Guillem Cabestany van remuntar i van forçar una pròrroga no apta per a cardíacs. El 3-2, obra de Costa va arribar a dos minuts per al final del temps reglamentari i un minut més tard, el mateix jugador feia l’empat a tres.

Ja a la pròrroga, Xavi Barroso, sènior de primer any i cedit pel FC Barcelona, va resultar decisiu marcant el gol d’or. Se’ns dubte un gol merescut després d’una gran trajectòria aquesta temporada, a nivell individual i d’equip.

Molta presència d’exblaugrana

El que sí ha quedat clar després d’aquesta Copa del Rei és que el treball que es fa a l’hoquei formatiu blaugrana és molt bo, ja que hi ha hagut fins a 16 jugadors que han vestit la samarreta blaugrana en algun moment de la seva carrera esportiva. Això no significa que tots ells hagin estat a la base barcelonista, però sí la gran majoria.

Així, a l’equip campió, el CE Vendrell hi havia tres exblaugrana: Selva, Ferrer i Barroso (cedit).

Al Reus Deportiu, equip finalista: Albert Casanovas, Raul Marín, Jordi Adroher.  

Liceo: Jordi Bargalló.

Vilanova: Jordi Ferrer, De Moya, Oscar Martínez.

Lleida: Dani López, Marc Soler.

Igualada: David Cáceres.

Vic: Cristian Rodriguez, Carles Grau, Cesc Campor.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();