fcb.portal.reset.password

Egurrola en una imatge de la temporada passada / FOTO: Arxiu - FCB

La primera derrota del FC Barcelona a l’OK Lliga a Alcoi va sorprendre. Malgrat tractar-se d’una pista històricament complicada per als barcelonistes, en què havien guanyat amb marcadors ajustats fins aquest diumenge, el fet que els alcoians vinguessin de perdre amb contundència davant el Liceo la setmana anterior fa que el resultat final de 5-4 sorprengui una mica.

El capità de l’equip, però, Aitor Egurrola, dóna la cara i explica que el bloc ja ha fet examen de consciència després d'un partit marcat per “la sort, la manca d’encert al davant i pel fet d’anar sempre per darrere en el marcador”. El Pop cataloga el partit davant l’Alcoi com “un accident”. Tanmateix, el porter barcelonista no defuig responsabilitats i es mostra també autocrític: “Hem de tractar que els partits no siguin tan ajustats i continuar treballant en la bona direcció, que això només acaba de començar”.

Cal no ser catastrofistes

 “Va ser simplement un accident, tampoc cal ser catastrofistes. Sempre hi ha aquest tipus de partits al llarg d’una temporada de Lliga regular. Més val que sigui ara al començament, que hi ha temps per reaccionar. La lectura que hem de fer de tot plegat és que no ens podem relaxar perquè qualsevol equip, com bé va demostrar l’Alcoi, et pot crear dificultats”, comenta Aitor Egurrola 24 hores després

El factor pista, cada cop més important

La igualtat demostrada a les darreres temporades no és una excepció en aquesta, explica el capità de la secció d’hoquei patins blaugrana: “A l’OK Lliga cada cop es demostra més que el factor pista és important. Les circumstàncies del matx són les que van marcar molt el desenvolupament d'aquest. Sempre van anar per davant en el marcador i cada cop que ens acostàvem..., marcaven de nou i, a més, van tenir el suport incondicional del seu públic”.

“El Noia ja va perdre a la primera jornada a aquesta pista. Es tracta d’un pavelló històricament complicat. Ells aquí es fan forts, fan bons resultats i sempre solen fer-ho amb marcadors ajustats. De fet, al viatge de tornada vam comentar entre els companys que feia molts anys que guanyàvem amb remuntades i amb marcadors ajustats..., i aquest any ha tocat la creu, però segur que servirà per reaccionar i treure conclusions dels nostres errors”, afegeix Egurrola.

Examen de consciència en el viatge de tornada

Egurrola admet que tot l’equip, del primer a l’últim, van revisar mentalment el matx en el viatge de tornada i que, al final, van poder treure algunes conclusions: “Evidentment que estàvem empipats i de fet ens vam passar una bona estona del viatge de tornada sense parlar i cadascú pensant en les seves coses. Quan java passar una estona i ja estàvem més calmats vam poder xerrar entre nosaltres i vam acabar traient la conclusió que només es tractava d’un accident i que potser el mateix partit amb un pèl més d’encert l’hauríem pogut guanyar”.

Necessiten la seva gent dissabte vs Lloret

“De cara al dissabte vinent i tota la temporada necessitem un Palau amb el màxim nombre de gent possible, que ens doni suport en els moments complicats i que pressionin el rival. Així serem molt més forts”, afirma Aitor Egurrola quan se li pregunta pel proper partit de l’OK Lliga al Palau Blaugrana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();