fcb.portal.reset.password

Panadero i Marc Torra, celebrant un gol / FOTO: ARXIU FCB

L’equip d’hoquei patins del FC Barcelona torna aquest diumenge a l’OK Lliga. La màxima competició d’aquest esport aixeca el teló amb un derbi català que es reviurà després d’estar dues temporades sense donar-se. Els de Gaby Cairo s’enfrontaran a l’ICG Software Lleida a domicili.

Seguir en la bona línia

Després del bon resultat aconseguit a la Supercopa d’Espanya, l’equip blaugrana vol començar amb bon peu la temporada i seguir en la bona línia de joc dels últims enfrontaments. Per fer-ho serà clau que jugadors com Sergi Miras o Sergi Panadero segueixin rendint i mostrin la seva millor versió, tenint en compte que la pista de l’ICG Software Lleida serà un terreny d’allò més hostil aquest diumenge.

Pablo Álvarez es perd el debut

Una altra adversitat que hauran de superar els homes de Gaby Cairo és la baixa d’un dels homes més inspirats de l’equip en els últims dies. Pablo Álvarez es perdrà el duel per culpa de la lesió que es va fer en el partit al Palau Blaugrana que va donar la Supercopa d’Espanya al Barça davant el Noia, i de la qual es continua recuperant. En el seu lloc hi haurà Jordi Gabarra, del segon equip.

Lleida torna a l’OK Lliga

Després de perdre la categoria la temporada 2009/10, l’ICG Software Lleida torna a l’OK Lliga un cop superat el seu pas per la Primera Divisió. Per aquest motiu, el conjunt blanc-i-blau afrontarà la cita amb una motivació especial que farà que el Barça no se’n pugui refiar en cap moment. Sens dubte, els de Gaby Cairo hauran de donar el millor d’ells mateixos durant els cinquanta minuts.

Tornar a dalt