fcb.portal.reset.password

Gaby Cairo donant instruccions als seus jugadors / FOTO: Àlex Caparrós - FCB

Duel d’alta volada a la Lliga Europea d’hoquei patins pel FC Barcelona de Gaby Cairo, ja que, aquest dissabte (21 hores), s’enfronta al Quévert, el segon millor equip de la primera divisió francesa, a hores d’ara. Blaugranes i francesos estan enquadrats al grup ‘A’, el més igualat de la màxima competició continental, amb els quatre integrants empatats a un punt després de la primera jornada. Després de l'empat que hi va haver al marcador en el primer partit europeu davant l’Igualada al Palau, els culers tenen el repte de sumar, per primera vegada, els tres punts.

Millors registres en atac i en defensa

La igualtat classificatòria entre ambdós conjunts és evident, fet que fa presagiar un partit equilibrat durant els cinquanta minuts, un xoc de tu a tu que s’endurà el més encertat en els dos extrems de la pista.

La solvència ofensiva del FC Barcelona és força superior a la de l’equip francès. Per veure-ho cal remuntar-nos tres jornades enrere, ja que a la Nationale Elite 1 s’han disputat sis partits i a l’OK Lliga, nou. El Quévert és un dels equips més golejadors de la seva Lliga, ja que ha sumat 15 punts, amb un balanç de 28 gols a favor i 15 en contra. Per la seva banda, el conjunt de Gaby Cairo, segon màxim realitzador de la categoria d’or de l’hoquei patins espanyol, en el mateix moment de la competició tenia el mateix nombre de punts que el seu rival europeu i, igual que els francesos, havia aconseguit cinc victòries i tan sols havia concedit una derrota.

Pel que fa a l’efectivitat, els culers registren unes xifres ofensives i defensives notablement millors que el Quévert, ja que en la sisena jornada de l’OK Lliga havien convertit 39 gols -11 més- i n’havien encaixat 11 -4 menys que el seu proper rival.

Aquest dissabte, FC Barcelona i Quévert es veuen les cares en un matx que pot servir per trencar la igualtat del grup ‘A’ de la Lliga Europea, ja que s’enfronten dos conjunts ambiciosos i que, any rere any, parteixen com un dels favorits per liderar les seves Lligues.

Tornar a dalt