fcb.portal.reset.password

L'hoquei patins blaugrana pendent d'on es jugarà la Copa. Foto:Arxiu-FCB

En un comunicat, al seu lloc web, el CP Vic ha explicat la seva renúncia a ser la seu de la LXIX edició de la Copa del Rei d'hoquei patins. El dia 20 de gener, la Real Federación Española de Patinaje, anunciava que la capital d'Osona era la seu de la competició.

Renúncia formal

En el comunicat, el CP Vic explica que el motiu ha estat "la petició formal per part del plenari de l'Associació de Clubs d'Hoquei, que estava en desacord amb la forma que s'havia produït aquesta designació".

"Recollint aquest sentir general, i per preservar l'harmonia en aquesta Associació, el Club Pati Vic hi ha accedit. No sense abans haver obtingut el reconeixement explícit, que el seus drets eren totalment legítims i la seva actuació correcta", finalitzava el comunicat de renúncia dels club vigatà.

Sense seu

La Copa del Rei s'ha de disputar, segons el calendari, de l'1 al 4 de març. Ara per ara el FC Barcelona d'hoquei, classificat ja com a líder de la primera volta de l'OK Lliga, i la resta d'equips encara no saben on es disputarà la competició.

Tornar a dalt