fcb.portal.reset.password

El Barça Sorli Discau ja té planificades les vuit setmanes de pretemporada (Fotos: Arxiu - FCB)

La pretemporada del Barça Sorli Discau començarà tard. Com també la competició oficial. El primer equip d'hoquei patins, a les ordres de Gaby Cairo, ja té un esbós de les primeres setmanes de preparació. I és que tot i que hi ha set jugadors internacionals, que no s'afegiran al grup fins que no acabi el Mundial de San Juan (del 24 de setembre a l'1 d'octubre), la resta de l'equip arrencarà la pretemporada.

Cal recordar que Sergi Fernández, Marc Torra, Mia Ordeig, Sergi Panadero i Marc Gual participen amb Espanya, mentre que Reinaldo García i Pablo Álvarez ho fan amb Argentina. Així que només Alberto Borregán i Aitor Egurrola són els jugadors professionals que començaran la pretemporada. Amb ells estaran els dos júniors que s'incorporen al primer equip: Xavi Barroso i Marc Julià. Per fer grup durant les primeres setmanes prendran part dels entrenaments els jugadors de l'equip júnior.

La planificació

Les vuit setmanes de pretemporades queden distribuïdes de la manera següent. A partir del dia 1 de setembre estan convocats Borregán, Egurrola, Julià i Barroso, més els júniors, per començar el tram físic. A les ordres de Ramon Riverola, el preparador blaugrana, aquest grup treballarà durant dues setmanes el fons.

A partir de la tercera setmana els patins apareixeran en escena. Serà al mateix Palau Blaugrana quan Gaby Cairo ja s'encarregarà dels entrenaments.

A la quarta setmana ja hi haurà el primer partit amistós, el que realment desitgen els jugadors per trencar la rutina i trobar un punt d'inflexió als entrenaments.

La cinquena setmana coincideix amb l'inici del Mundial. Cairo es desplaçarà a San Juan per seguir les evolucions dels jugadors blaugrana que hi participen. Així que Ricard Muñoz, el segon entrenador, i Eduard Castro, coordinador de la base, duran el control dels entrenaments. Aquesta setmana també s'ha previst un altre partit amistós.

El Mundial d'hoquei patins acaba el 4 d'octubre, i aquí ja ha començat la sisena setmana de pretemporada blaugrana. A l'espera que arribin els internacionals, que hauran de passar revisions mèdiques, la resta dels jugadors continuen entrenant al Palau.

Fase final, a El Montanyà

El diumenge 9 d'octubre el Barça Sorli Discau, ja al complet, es concentrarà a El Montanyà per enfilar les darreres dues setmanes de pretemporada. Seran quatre dies en què tot l'equip farà pinya, teràpia de grup sobretot.

Per avaluar el nivell d'acoblament del conjunt, el Barça té previst participar en un torneig a Calafell amb motiu de la presentació de l'equip tarragoní. Això serà divendres 14 d'octubre i diumenge 16 també prendran part en un partit amistós contra el Blanes.

L'última setmana de preparació serà al Palau. Es tractarà de conjuntar el bloc i reforçar les bases amb què el Barça Sorli Discau ha d'assentar-se per arrencar el nou projecte 2011/12.

Els amistosos

FCB Sorli Discau – CP Voltregà
22 de setembre (Palau Blaugrana)

FCB Sorli Discau – Rival sense determinar
29 de setembre (Palau Blaugrana)

Torneig CP Calafell
14 d'octubre (Calafell)

HC Blanes – FCB Sorli Discau
16 d'octubre (Blanes)

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();