fcb.portal.reset.password

La secció d'hoquei patins arriba als 100 títols oficials / FOTO: FCB

Els dos títols aconseguits aquesta temporada (la Supercopa d'Espanya i la Copa del Rei) han permès a la secció d'hoquei patins del FC Barcelona arribar als 100 títols. Fundada de manera oficial l'1 de juny del 1942, va viure una primera època daurada a la dècada dels setanta i principis dels vuitanta. Un domini que s'ha recuperat aquests últims anys, amb Figueroa, Paüls, Pujalte i Cairo a la banqueta.

Borregán, 56 títols

'Beto' Borregán, l'actual capità del FC Barcelona, ha guanyat 56 d'aquests 100 títols. Una mostra de l'èxit d'una secció que aquesta temporada encara no ha perdut cap partit i que lidera l'OK Lliga amb pas ferm.

Només el futbol té més Copes del Rei

La secció d'hoquei patins ha guanyat més Lligues (23) i més Copes d'Europa (19) que el primer equip de futbol (21 i 4). En canvi, pel que fa a Copes del Rei, el futbol és el Rei de Copes amb 25, sis més que les aconseguides per l'hoquei patins blaugrana. Un palmarès impressionant de totes les seccions professionals del Club que expliquen la grandesa i excepcionalitat del FC Barcelona.

Els 100 títols

23 Lligues
19 Copes d'Europa
19 Copes del Rei
9 Copes Continentals
7 Supercopes d'Europa
5 Supercopes d'Espanya
5 Lligues Catalanes
3 Copes Intercontinentals
3 Copes Ibèriques
3 Copes de les Nacions
2 Campionats de Catalunya
1 Recopa d'Europa
1 Copa de la CERS

Palmarès complet

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();