fcb.portal.reset.password

Gaby Cairo i Beto Borregán, atenent a la premsa (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

La bona sintonia entre entrenador i capità s'ha fet palesa durant tota la roda de premsa i tots dos han volgut destacar el bon ambient que hi ha dins l'equip i que les sensacions de cara a la temporada estant sent molt bones, en els primers dies de treball de l'equip

"Ens hem trobat un equip completament endollat"

Amb aquesta franquesa i estil directe se manifestava el tècnic blaugrana, Gaby Cairo, per explicar l'estat de l'equip. L'entrenador argentí comentava que "la il•lusió continua intacta, tenim moltes ganes de fer coses i ens hem trobat amb un equip completament endollat"

L'entrenador barcelonista està podent entrenar, aquest dies a Centelles i El Montanyà, amb la totalitat de la plantilla desprès de la disputa del Mundial. L'objectiu d'aquests dies d'estada és "assolir un alt nivell de joc de cara a la Supercopa d'Espanya."

A més a més Cairo ha volgut destacar la tasca dels seus jugadors ja que "Tothom està posant les coses molt fàcils"

Un capità feliç

'Beto' Borregan s'ha mostrat bromista i somrient a la sala de premsa de l'hotel de concentració de l'equip. Arrencar una nova temporada l'ha sentat bé al capità blaugrana, que explicava que "la valoració fins ara està sent molt positiva"

Aquest factor positiu l'enfocava Borregan en dues vies. La primera era que amb "l'arribada de Gaby Cairo el seu cos tècnic, amb en Ricard Muñoz, en Carles Folguera, el Jordi Martínez... ha dut una alegria que ens feia falta" La segona era sobre l'ambient de l'equip "la sintonia, l'harmonia i la felicitat que vivim ara mateix es molt positiva i es notarà al llarg de la temporada"

Definint a Cairo

'Beto’ Borregan va ser company d’equip durant anys amb el seu actual entrenador, al primer equip d’hoquei patins del Barça. Borregan, definint a Cairo com entrenador, ha explicat que “el principal son les ganes, l’ambició i la il•lusió que ell té a l’hora d’expressar les coses i de fer de noves. No entraré en temes tàctics però si que es viu d’altre manera a l’equip”

“ Ell te molt a il·lusió en el projecte i és que quant xerra ja em sento endollat” apuntava Borregan parlant de Cairo.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();