fcb.portal.reset.password

La temporada passada Rocasalbas jugava al Vilanova (Foto: Arxiu - FCB)

Segons el treballador del Barça i actual jugador de l'Igualada HC, Les Casernes és una pista complicada per a qualsevol equip, per la pressió que exerceix el públic i per la superfície on es juguen els partits:

"Hi ha diversos aspectes a considerar. Un podria ser l'afició, ja que gaudeix d'una molt bona afluència, unes 500 persones per partit, i més en un partit com el de divendres, que segur que estarà ple a rebentar. La veritat és que l'afició és incondicional i crea molta pressió, tant als jugadors com als arbitres. És una afició molt sorollosa i pot influir, tant en les decisions arbitrats com en la determinació del resultat final.

D'altra banda, també hi ha la dificultat de la pista, i això pot suposar un handicap per al Barça i per a qualsevol equip que visita Les Casernes, ja que és una pista molt fosca i té l'afició molt a prop. És una pista molt petita i fosca. A més, de vegades hi ha rajoles que són irregulars i fan que puguis perdre alguna pilota compromesa."

Ara, a l’Igualada

“La veritat és que aquest nou projecte que he començat amb l’Igualada és molt il·lusionant. S’ha tornat a fer una plantilla molt jove i de molta qualitat i la veritat és que no tenim cap objectiu molt clar a curt termini, però el que sí que sabem és que tenim moltes esperances de fer-ho bé aquesta temporada i plantar cara a qualsevol equip, sigui dimarts vinent al Palau o quan anem a visitar el Liceo”, ha explicat l’exjugador del Vilanova.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();