fcb.portal.reset.password

Pablo Álvarez en un moment de l'entrevista (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Álvarez arriba a Barcelona després de demostrar la seva qualitat al Liceo i a la selecció argentina. Pablo Álvarez arriba a Barcelona amb l'objectiu de guanyar títols i de seguir creixent com a jugador d'hoquei patins.

Què ha significat per a vostè fitxar per el FC Barcelona?

"És quelcom molt bonic. És el màxim per a mi. És el club més gran on pot estar un esportista en general i un jugador d'hoquei patins en particular. De petit ho veia com un somni i quan em vaig assabentar que venia vaig tenir una enorme alegria. Ser aquí és un premi a tot l'esforç que he fet a la meva carrera".

Quin és el primer record que té del FC Barcelona?

"A Argentina, a San Juan més concretament,. Va venir al FC Barcelona a jugar un campionat internacional. Amb aquell equip del Barça jugava Gaby Cairo. Vaig tenir l'oportunitat de parlar amb ell. Jo el veia des de molt a baix i recordo que em va comentar que no li feia cap gràcia haver de jugar contra la selecció argentina... Aquest és el meu primer record que tinc del Barça".

Com es defineix vostè com a jugador d'hoquei?

"Sóc un davanter, un jugador d'àrea. Em sento molt reflectit en Gaby Cairo, juguem en idèntica posició, i m'agradaria continuar aprenent d'ell i de l'equip."

Quin desig té per a la temporada que ara arrenca?

"Tinc fam de títols, el meu principal desig és poder guanyar-ho tot. Crec que he d'anar pas a pas per adaptar-me a l'equip i desitjo que el procés d'adaptació vagi com més ràpid millor. Vull continuar creixent com a jugador i poder aportar el màxim a l'equip".

Un dels set

Pablo Álvarez ha estat un dels jugadors del FC Barcelona d'hoquei patins que va disputar la final del Campionat del Món de seleccions que va tenir lloc a Argentina. Álvarez, que jugava amb Argentina amb un altre blaugrana, Reinaldo García, no va poder aixecar el títol davant els cinc companys de club que jugaven amb la selecció espanyola

Tornar a dalt