fcb.portal.reset.password

Mia Ordeig, capità de la selecció espanyola, dóna instruccions al també blaugrana Torra (Foto: FEP)

En el partit inaugural del Campionat del Món d'hoquei patins, la selecció estatal va derrotar amb claredat Xile per 8-1. Marc Gual, nou fitxatge del FC Barcelona, va destacar amb un parell de gols.

Espanya va començar molt fort. Als dos minuts, Bargalló va establir l'1-0. Després de veure una blava, el blaugrana Torra va tornar a la pista amb ganes i Espanya va començar a carburar. Gual en dues ocasions va finalitzar dues jugades col·lectives per marcar el segon i tercer gol.

Panadero i Torra, també mullen

A partir d'aquí Espanya es va agradar. Panadero i Gil van prendre les regnes en atac en el segon temps. Malgrat que el matx no va baixar d'intensitat, sí que ho va fer en interès, en veure una Xile incapaç de generar perill. Només una directa transformada per Catsro va servir per al gol de l'honor, mentre que Torra i Marín van acabar d'arrodonir la golejada espanyola. En total, quatre dels vuit gols van tenir color blaugrana.

LA FITXA

ESPANYA, 8
XILE, 1

Espanya: Trabal, Gual, Ordeig, Bargalló i Torra –cinc inicial- Panadero, Gil, Roca i Marín

Xile: Rodríguez Escudero, Díaz, Salgado, Fernández Nadales i Andrade –cinc inicial- Castro, Osorio i Sebastian

Gols: 1-0 Bargalló (2'), 2-0 Gual (4'), 3-0 Gual (6'), 4-0 Gil (11'), 5-0 Panadero (26'), Gil 6-0 (27'), 6-1 Castro (30'), 7-1 Torra (36'), 8-1 Marín (39')

Àrbitres: Daniel Costa (ARG) i Alberto Bisacco (ITA). Blava a Torra, Ordeig i Fernández Nadales

Tornar a dalt