fcb.portal.reset.password

Torra, en una acció d'aquesta temporada (Foto: arxiu - FCB)

Que el FC Barcelona de Gaby Cairo és una assegurança defensivament parlant és una evidència. El nombres parlen per si sols, i és un fet que només ha encaixat 27 gols a l’OK Lliga. Ofensivament, però, abans del partit d’aquest dilluns a Riazor, l’equip estava un pèl lluny dels gallecs. Ara, però, després de vèncer (4-6), els barcelonistes se situen a només quatre gols del Coinasa Liceo, que en porta un total de 58.

La Supercopa, l’única competició sense gol de Torra

De tota la plantilla de luxe que té Gaby Cairo a la seva disposició, hi ha un home que esta casat amb el gol: Marc Torra. L’exjugador del CP Vic i Lloret, entre d’altres, duu 22 gols marcats aquesta temporada i és, de llarg, el que veu porteria amb més facilitat. Disset d’aquests 22 gols els ha marcat a l’OK Lliga –dos en el darrer partit jugat a Riazor-, mentre que la resta els ha fet a la Lliga Europea -3 davant el Viareggio, un contra el Candelaria i un altre contra el Noia.

L'única competició en la qual no ha aconseguit marcar Torra aquesta temporada ha estat en la Supercopa d’Espanya jugada a Sant Sadurní de Noia, competició en què el seu equip va vèncer per un contundent 1 a 5 el Reus Deportiu.

La resta de l’equip, també endollats a l’OK Lliga

Tots els integrants de la plantilla barcelonista, tots els sèniors, han vist porteria aquesta temporada a l’OK Lliga. Pablo Álvarez en porta 9 –tres d’ells a Riazor-, Reinaldo, 7, Ordeig, 7, Panadero, 5, Borregan, 4 i Gual, 4.

Tornar a dalt