fcb.portal.reset.password

Marc Julià i Xavi Barroso, les dues apostes del planter de Cairo amb el primer equip (Foto: arxiu - FCB)

Marc Julià i Xavi Barroso han estat l'aposta jove del cos tècnic del FC Barcelona d'hoquei patins per al primer equip de la temporada 2011/12. Els dos jugadors, a banda de disputar partits amb l'equip B, entrenen a diari amb el primer equip i solen anar convocats en els partits que disputa l'equip de Gaby Cairo. Aquests dos joves valors que viuen entre setmana a la nova Masia situada a la Ciutat Esportiva, tenen una motivació extraordinària per seguir millorant i gaudint de bons moments amb jugadors que han estat referents per a ells i que ara son companys de vestidor.

Julià, descarat; Barroso, sobri

Tots dos tenen molt futur. Tenen atreviment i, el més important, no s'arronsen davant rivals de superior categoria i amb molta més experiència. En el cas de Marc Julià, el davanter d'Olot destaca per la seva habilitat amb l'estic i per ser un bon patinador que, a més, té un físic privilegiat que li permet arribar a tot arreu. Amb només 17 anys ja sap el què significa fer gols amb el primer equip. De fet, els dos gols que ha marcat en els tres partits de l'OK Lliga disputats (FCB-CP Monjos 5' / FCB-Voltregà 7' / CP Monjos-FCB 25') han estat davant el mateix equip, davant el CP Monjos.

En el cas de Xavi Barroso, el mig de 19 anys és un jugador més sobri. El de Caldes és un jugador molt dotat tècnicament, que té desequilibri en l'un contra un i, sobretot, que té una bona visió de joc. Com Julià, també ha disputat uns minuts amb el primer equip aquesta temporada. En total han estat 42 minuts repartits en cinc partits (FCB-Alcoi 8' / FCB-Voltregà 7'/ Vendrell-FCB 7'/ FCB-Shum 10'/ Monjos-FCB 11').

Cairo i Torra parlen d'ells

Després del partit contra el CP Monjos d'aquest passat dissabte, una càmera de Barça TV, va copsar com sol ser habitual, l'opinió d'alguns dels protagonistes del matx. El tècnic Gaby Cairo i el golejador Marc Torra van comentar l'actuació dels dos joves del planter.

Gaby Cairo: "Crec que, de mica en mica, aniran tenint més minuts al llarg d'aquesta segona volta. Des del cos tècnic tenim molta confiança en ells perquè tenen molta qualitat i estic segur que ho faran molt bé perquè son molt bons. Personalment estic molt content amb ells, sobretot per com entrenen i segur que si segueixen així aniran tenint més protagonisme."

Marc Torra: "Molt content que gent com en Marc o en Xavi comencin a agafar minuts i confiança amb nosaltres. S'ho mereixen perquè treballen dur tota la setmana al nostre costat i crec que aquestes oportunitats que els dóna l'entrenador els va perfecte."

Tornar a dalt