fcb.portal.reset.password

Gaby Cairo en un entrenament (Foto: Arxiu - FCB)

Blanes reuneix aquest dissabte les estrelles de la Lliga d’hoquei patins en l’OK Stars 2012. Els millors jugadors i jugadores s’enfrontaran aquesta tarda i participaran en diferents concursos d’habilitats, en una jornada en la qual l’espectacle és el protagonista.

Un any més, el FC Barcelona era l’equip que més estrelles duia a l’OK Stars, amb Marc Gual, Marc Torra i Pablo Álvarez ocupant les tres places de jugadors de pista; Sergi Fernández en la categoria de porters i Gaby Cairo en la d’entrenador. Finalment, però, la llista s’ha reduït a tres blaugranes, ja que Torra i Álvarez són baixa per lesió. En el seu lloc han estat convocats Ferran Formatjé (Igualada) i Marc Vergés (Calafell).

La gran festa de l’hoquei patins

La tarda s’iniciarà amb el partit femení de les estrelles a les 17 hores. Seguidament, a les 18 hores, se celebrarà el concurs d’habilitats. El primer serà el de velocitat, on participarà el blaugrana Marc Gual. Després, hi haurà el de precisió, entre els vuits màxims golejadors de la primera volta de l’OK Lliga. Finalment, es disputarà el concurs al millor porter, on participaran els quatre porters seleccionats pels internautes, un dels quals ha estat Sergi Fernández.

La festa de l’hoquei patins tancarà amb el plat fort de l’edició, el partit masculí de les estrelles entre l’equip vermell, entrenat per Alejandro Domínguez (Tecnol Reus) i l’equip blau, amb Gaby Cairo a la banqueta.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();