fcb.portal.reset.password

L'hoquei blaugrana, amb els títols assolits / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Tal com apunta Gaby Cairo, la intenció és “apropar el primer equip a les categories inferiors”. Amb aquest objectiu, l’equip d’hoquei patins blaugrana van canviar aquest dimecres el Palau Blaugrana per les Llars Mundet, on, a partir de les 19 h, va compartir una sessió preparatòria amb els equips de la base barcelonista.

Aquest va ser l’últim entrenament del FC Barcelona abans de l’aturada de Setmana Santa. El conjunt blaugrana tornarà a exercitar-se a partir de dimarts, amb la vista posada en la preparació del partit de la Lliga Europea a la pista del Candelaria del dissabte 14 d’abril.

Foto amb els èxits assolits

Aquesta era la segona vegada que es produïa un entrenament conjunt entre els jugadors de la primera plantilla i els que conformen el futur de l’hoquei patins barcelonista. Aprofitant el moment, tots es van fer una foto conjunta amb els títols assolits per la secció, és a dir, la Supercopa i la Copa del Rei, així com la Copa Generalitat que va guanyar el filial blaugrana al mes de febrer.

Julià i Barroso, concentrats amb la selecció

No van participar en aquest entrenament Marc Julià i Xavi Barroso, que es troben ja concentrats amb la selecció espanyola sub-23 per disputar la Copa Llatina 2012, que tindrà lloc entre el 6 i el 8 d’abril a Vilanova i la Geltrú.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();