fcb.portal.reset.password

L'entrenador blaugrana atent durant el partit (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

I els seus homes han complert, amb escreix, l'obligació de vèncer amb un contundent triomf per 5 a 2. Cairo, a la fi del partit, es mostrava "molt content per tot plegat, per l'assistència de gent que ha vingut i que s'ho ha passat bé. Content pel rival que ha apostat per la victòria i que ha fet un joc molt obert".

En bona línia

Cairo insistia en que la línia de l'equip està sent la correcta. A les càmeres de Barça TV explicava que "estic molt content per guanyar aquest partit i era complicat davant un rival que era difícil i que juga molt bé a hoquei"

L'entrenador blaugrana destacava que l'Igualada HC ha vingut a jugar a hoquei i aquest és un fet positiu per a l'esport. Respecte als seus homes ha comentat que han fet "en línies generals un partit molt seriós".

El Palau com a fortalesa

L'objectiu de Cairo, més enllà de la primera posició que ara ocupa l'equip desprès de 3 jornades, és "la idea proposar un estil de joc. Hem d'anar consolidant l'equip".

I per aconseguir aquesta fita, Cairo ho té molt clar "la idea és fer del Palau, una fortalesa, on que ningú ens pugui guanyar i portem dos de dos.

Propera parada, Vic

El FC Barcelona d'hoquei patins tindrà gairebé una setmana per preparar una de les visites més complicades d'aquesta OK Liga. El proper dilluns, a les 21 h, a la pista del CP Vic, Cairo i els seus homes jugaran un dels partits més complicats d'aquesta temporada i davant tindran un dels grans de la competició, entrenat pel que va ser entrenador del FC Barcelona i de Gaby Cairo, Carlos Figueroa

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();