fcb.portal.reset.password

Cairo, moments abans de començar el partit amb els Monjos (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

"Estàvem condicionats pel partit de divendres" explica Cairo, i afegeix: "Malgrat que havíem tingut un desgast important, especialment en l'aspecte psicològic pel fet de ser una final i davant un rival com el Reus, els jugadors han estat magnífics. Han pressionat durant tot el partit i aquesta és la mentalitat que volem de l'equip".

La importància de les accions a pilota aturada

Amb la nova reglamentació que fa tres anys que viu l'hoquei patins, les accions a pilota aturada –faltes directes i penals– cobren una força especial. Cairo ha volgut destacar dos especialistes en aquestes situacions, el porter Aitor Egurrola i el davanter Reinaldo García.

"Reinaldo ha estat molt bé en aquest aspecte, on és un autèntic especialista, i ens ha ajudat molt en la victòria davant  el CP Monjos. També vull destacar l'actuació d'Egurola, que ha desfet les accions d'atac del Monjos, especialment les dues faltes directes que li han llançat".

Jugadors del primer equip

Cairo també s'ha referit a la bona actuació dels dos jugadors joves del FC Barcelona d'hoquei patins durant aquest cap de setmana "Marc Julià i Xavi Barroso són jugadors del primer equip que reforcen puntualment a la base. Intentarem que puguin anar jugant. Dumenge ha jugat en Marc Julià i divendres ho va fer en Xavi Barroso. Tots dos són molts bons jugadors".

Agraït al públic

Cairo ha volgut destacar "el bon ambient que hem tingut avui al Palau. Cal intentar consolidar i intentar incrementar l'assistència de la gent als partits d'hoquei patins".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();