fcb.portal.reset.password

Gaby Cairo, mantejat pels seus jugadors / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

En va guanyar vuit en la seva època com a jugador blaugrana, però aquesta nit ho ha fet per primera vegada com a entrenador de la primera plantilla de l’hoquei patins blaugrana. Per a Gaby Cairo, però la sensació, l’alegria que se sent per haver assolir l’OK Lliga “no és massa diferent”. L’entrenador considera que el seu equip és clar mereixedor d’aquest títol, i es mostra feliç per haver-ho poder fet a casa, al Palau Blaugrana : “Hem fet un gran treball al llarg de tota la temporada. Aquesta competició l’has de treballar setmana a setmana, i moltes vegades no és fàcil mantenir aquesta mentalitat.”

El tècnic de l’equip d’hoquei patins del Barça atribueix tot el mèrit dels fins ara tres títols assolits –Supercopa d’Espanya, Copa del Rei i OK Lliga- a la qualitat dels seus jugadors. “Amb aquests jugadors pots arribar a qualsevol lloc”, afirma. En l’horitzó queda la possibilitat de guanyar la Lliga Europea, però ara és, segons l’entrenador, el moment de gaudir del títol que s’ha assolit aquest dilluns: “Ara podem aparcar una Lliga que hem guanyat de manera brillant. Tenim per endavant tres o quatre dies per relaxar-nos i després una setmana per preparar bé la màxima competició europea.”

Aquestes han estat les paraules d’altres protagonistes del dia:

Beto Borregán

“Estic molt content per haver aconseguit aquest títol, la quinzena OK Lliga en el meu palmarès.”

“Arribar fins aquí no ha estat feina fàcil. El Liceo ens ha donat guerra fins el final.”

“Estem treballant dur de cara a la Final a Vuit. Hi anirem amb tota la intenció de guanyar-la, i ho donarem tot. Em faria moltíssima il·lusió poder guanyar-la.”

“A principi de temporada molta gent dubtava d’aquest equip, quan la veritat és que té una ambició tremenda.”

Marc Torra

“Sento una felicitat enorme, perquè això no es viu cada dia.”

“Vull donar les gràcies a la gent que ens ha acompanyat i ens ha donat els ànims necessaris.”

“A la Lliga portem únicament una derrota i dos empats. Això només es pot traduir en el bon treball fet a cada partit.”

“És espectacular haver pogut celebrar aquest títol aquí, a casa, amb la nostra gent.”

“Ara toca gaudir d’aquest títol i després centrar-nos de ple en la Lliga Europea.”

Sopar de celebració

La plantilla blaugrana no ha esperat per celebrar el títol de Lliga que ha aconseguit aquest dilluns al Palau Blaugrana. D’aquesta manera, l’equip s’ha reunit per fer el tradicional sopar de celebració, que en aquesta ocasió ha tingut lloc a l’hotel Juan Carlos I.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();