fcb.portal.reset.password

El primer equip d'hoquei patins s'estrena oficialment en cinc dies (Foto: Arxiu - FCB)

Divendres, a les 21 h, a l'Ateneu de Sant Sadurní el Barça de Gaby Cairo saltarà a la pista per començar un nou projecte. Aquest serà el punt d'arrencada. Enrere queda un mes de treball molt atípic. I és que el nou tècnic blaugrana només ha disposat de dos jugadors sèniors, els capitans Alberto Borregán i Aitor Egurrola, i la resta de l'equip l'han format els júniors i juvenils. Aquesta ha estat la dinàmica de feina fins fa una setmana. El Mundial de San Juan i la presència de set jugadors blaugrana ha imposat aquesta situació.

Però el retorn s'ha pres amb moltes ganes. Per tots. Pels que ja eren a Barcelona i pels que acaben d'incorporar-se el projecte promet. I tothom en vol ser part activa.

"Tenim molt bona sintonia entre els que hem estat aquí i els que han anat al Mundial. Estem treballant les noves tàctiques de Gaby Cairo. Estem molt compenetrats", va afirmar Borregán després del darrer amistós de la pretemporada que es va jugar diumenge contra el Blanes .

"La temporada pinta molt bé. Estem il•lusionats", assenyala Cairo, que vol deixar clar que la gran referència del seu equip és "l'actitud". "Volem proposar un joc dinàmic i jugar tots els partits amb la mateixa actitud i dinàmica que la que hem demostrat contra el Blanes", va afegir el tècnic després del partit del diumenge.

Entrenaments a Sant Sadurní

Evidentment, el gran handicap del Barça a hores d'ara és la falta de rodatge. "Fa una setmana i mitja que estem tots junts. Falta afinar la punteria i també la connexió entre els companys", va afegir Gaby Cairo.

I, per això, aquesta setmana serà intensa. Avui, dilluns, els jugadors descansen després de tot el desgast de l'estada a El Montanyà i els dos partits jugats (divendres i diumenge).

Dimarts hi ha entrenament al Palau. I dimecres i dijous el primer equip blaugrana té previst entrenar l'Ateneu, per prendre referències de la pista on es disputarà la Supercopa.

Divendres a les 21 h s'aixeca el teló de la temporada, amb el primer títol en joc en l'era de Cairo.

Tots units fem força

La secció d'hoquei patins ha confirmat la suspensió dels entrenaments dels equips formatius divendres perquè així tots els jugadors puguin animar els professionals a l'Ateneu.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();