fcb.portal.reset.password

Els blaugranes campions del món, amb la medalla d'or. (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

El vestidor de l'hoquei patins al Palau era ple a vessar aquest dijous. El retorn dels internacionals després del Mundial ha tornat el moviment a l'equip de Gaby Cairo. Els campions del món Torra, Ordeig, Panadero, Gual i Fernández i el subcampió Reinaldo s'han reincorporat als entrenament del Barça.

"Ja teníem ganes de tornar i preparar la Supercopa que juguem d'aquí a dues setmanes amb el Reus", assegura Marc Torra, pletòric en el seu retorn al Palau. "Crec que l'equip tenia moltíssimes ganes de retrobar-se amb els companys."

Sessió de vídeo per començar

El tècnic Gaby Cairo els ha donat la benvinguda i els ha posat a treballar amb una sessió de vídeo per començar a preparar la temporada. "Els que s'han quedat aquí l'han pogut conèixer més com a entrenador", explica Torra respecte al nou entrenador blaugrana. "Nosaltres hi hem parlat, però encara no ens hem entrenat amb ell. Hi ha moltes ganes i molta il·lusió, i la resta ja vindrà a poc a poc."

Diumenge, cap al Montanyà

Per començar a preparar el primer compromís de la temporada, la Supercopa contra el Reus el 17 d'octubre, els blaugranes marxaran diumenge al Montanyà per fer una miniconcentració fins dimecres. En aquesta concentració, s'hi incorporarà el mundialista que falta, Pablo Álvarez.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();