fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

Aquest dimarts ha tingut lloc el sorteig de la fase final de la Copa del Rei 2012 d'hoquei patins a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que serà la seu de la competició. Segons ha deparat aquest sorteig, l'equip d'hoquei del Barça s'enfrontarà al Tecnol Reus Deportiu en els quarts de final, tot un clàssic de l'esport rodat. Un rival, aquest, amb el qual ja s'ha vist les cares aquesta temporada tant a la Supercopa com a l'OK Lliga.

En cas de victòria, el rival del FC Barcelona a les semifinals de la competició del KO seria el vencedor del partit de quarts entre el CP Vilanova i el SHUM Grupo Maestre.

Dues victòries en blaugrana aquesta temporada

Recordem que l'equip blaugrana arriba a la Copa del Rei, que tindrà lloc al Pavelló Municipal del Garraf, com a cap de sèrie. El balanç dels precedents entre el FC Barcelona i el Tecnol Reus Deportiu aquesta temporada és totalment favorable al conjunt de Gaby Cairo. En el primer, al mes d'octubre i a la final Supercopa d'Espanya, el Barça es va imposar al seu rival per un contundent 1-5. A l'OK Lliga, concretament en l'onzena jornada, l'equip barcelonista superava el Reus per 3-1.

Els representants barcelonistes al sorteig d'aquest dimarts han estat el seu tècnic Gaby Cairo, el capità Beto Borregán, així com el directiu Toni Miró. Un cop finalitzat el sorteig l'entrenador blaugrana en feia una valoració al lloc web oficial del Club. Cairo té molt clar que la seva plantilla haurà de fer "un molt bon partit" si vol aconseguir l'accés a les semifinals de la competició davant un "rival sempre complicat", el Reus.

El factor descans, important per a Gaby Cairo

Però si un factor considera clau el tècnic barcelonista, sempre en el cas que el Barça avanci en la competició, i tant per al seu equip com per als dos de l'altra part del quadre és el poc descans entre els quarts i les semifinals: "Si aconseguim accedir a semifinals, el més preocupant és jugar-la amb tan poc espai de temps, perquè no permet als equips descansar massa". I és que si el Barça accedís a la fase següent de la competició, aquesta es disputaria el dissabte dia 3 a partir de les 16 hores.

Tots els emparellaments

Coinasa Liceo – Moritz Vendrell

Noia Freixenet – Sather Blanes

CP Vilanova – SHUM  Grupo Maestre

FC Barcelona – Tecnol Reus Deportiu

Tornar a dalt