fcb.portal.reset.password

El primer equip d'hoquei treballa a Osona (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

I és que a causa de la disputa del Campionat del Món de seleccions a San Juan (Argentina), Cairo no ha pogut comptar amb la totalitat de la plantilla fins diumenge passat. Va ser llavors quan l'equip es va desplaçar a Osona per treballar tots plegats

Doble sessió d'entrenament

L'hoquei blaugrana treballa aquest dies en doble sessió d'entrenament. Els entrenaments tenen lloc a Centelles i l'equip fa vida a El Montanyà (Seva).

A la sessió matinal d'entrenament Cairo insisteix més en els aspectes individuals i a la de la tarda, els jugadors treballen més l'aspecte del joc col·lectiu.

Aquests dies a Osona també serviran per acoblar les dues noves incorporacions al Club, el català Marc Gual i l'argentí Pablo Álvarez. Acompanyen els jugadors del primer equip els joves de l'hoquei formatiu, Xavi Barroso, Marc Julià i Guillem Fox durant aquesta estada a Osona.

Dia amb els mitjans

Dimarts ha estat el dia en què les sessions d'entrenaments han estat obertes als mitjans informatius. En primer lloc els mitjans han pogut assistir a l'entrenament matinal, posteriorment hi ha un dia dels representants dels mitjans informatius amb l'equip.

A la tarda Gaby Cairo i 'Beto' Borregán atendran els periodistes , en roda de premsa, i després serà temps perquè els professionals de la informació puguin fer entrevistes individuals a la resta de jugadors de l'equip.

Un 'staff' de luxe

Gaby Cairo, el nou entrenador blaugrana, està acompanyat d'un autèntic 'staff' de luxe. Ricard Muñoz i Edu Castro com a entrenadors ajudants, Carles Folguera com a preparador de porters, Jordi Martínez com a delegat, Xavier Valle com a metge, Gabriel Layunta com a fisioterapeuta i Tomás Hernández i Xavier Vives com a responsables de material, conformen l''staff' de l'hoquei patins del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();